Estètica Dental

Estètica dental: els beneficis de l'odontologia emocional

En els darrers anys s'ha pres més consciència de la connexió directa entre un aspecte bucodental saludable i un seguit de beneficis emocionals (acceptació social, oportunitats laborals…) que milloren el nostre benestar. A l'Institut Dental Ilerdent som especialistes en solucions estètiques dentals perquè els nostres pacients recuperin el somriure i la seguretat personal.


FACETES DENTALS (CARILLAS)

Tenir unes dents irregulars o amb imperfeccions d'esmalt i color, distorsiona el nostre somriure. A Ilerdent  oferim una solució estètica d'alta qualitat mitjançant les facetes dentals (carillas). Es tracta d'uns laminats de porcellana o composite, fabricats a midaque se superposen sobre les dents naturals, redibuixant i alineant els perímetres dentals de totes les peces fins a encaixar en una dentadura perfecta en forma i color.
 


DISSENY DE SOMRIURES 3D: MOCK-UP

A Ilerdent, fem un pas endavant respecte de les simulacions per ordinador i oferim als nostres pacients Somriures 3D que es poden "emprovar". L'estudi de disseny de somriures d'ilerdent permet una acurada avaluació de la morfologia dental de cada pacient i la reproducció (mock-up) en silicona de la pròtesi definitiva que durà el pacient. Així, es pot comprovar l'aspecte real de la nostra dentadura, sense simulacions ni "realitats virtuals", un cop acabat el tractament.

 

 

EMBLANQUIMENT DENTAL

L'emblanquiment és una tècnica d'estètica dental àmpliament reconeguda i implantada que permet recuperar el color natural de les dents. A Ilerdent apostem per tecnologia amb llum led de darrera generació. La major part dels pacients responen bé al tractament d'emblanquiment, excepte aquells amb tincions per tetraciclines (colors marrons o grisos), encara que en aquests casos es recomana l'emblanquiment ambulatori per un període més llarg que pot arribar als tres o sis mesos. D'aquesta manera s'obtindran emblanquiments segurs i graduals encara que segueix resultant difícil fer un pronòstic sobre el color final.

 

calendario

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

CITA ONLINE

SERVEI DE TAXI
Et portem a casa

CONTACTA AMB NOSATRES

calendario