tratacaments implantologics
Febrer 26, 2018

La tecnologia 3D, la comunicació i l'experiència són les claus de l'èxit dels nostres tractaments implantològics

Miquel Gensana Talarn –responsable de l'àrea d'Implantologia d'Ilerdent– i Miquel Gensana Ruestes –protètic dental i responsable d'iLab17, el laboratori de la clínica dental lleidatana– analitzen els indicadors d'èxit en els tractaments implantològics.

LA TECNOLOGIA

La complexitat d'aquest tipus de tractaments ha afavorit el desenvolupament d'equips tecnològics que milloren notablement el diagnòstic, la intervenció i el seguiment dels pacients. "Una tecnologia extremadament important si volem minimitzar el risc i maximitzar el resultat d'aquest tipus cirurgies. Cal destacar que el procediment varia considerablement si es tracta d'implants de càrrega immediata. Com més informació i capacitat d'anàlisi tinguem, menys invasiva resultarà la cirurgia per al pacient. Fins i tot podrem preveure i / o tractar qualsevol incidència que pugui sorgir", manifesta Miquel Gensana Talarn.

En aquest sentit, la clínica compta amb tot tipus d'equipaments i tecnologies entre els quals destaquen el Ortopantomògraf per a radiografies panoràmiques maxil·lars o el Tac Dental per a imatges digitals 3D en alta definició; sistemes de monitoratge com l'Ostell ISQ® (Klockner) per controlar el procés d'osteointegració de l'implant; sedacions de tot tipus, incloses les sedacions conscient i per òxid nitrós; o quiròfan i boxes equipats amb plataformes tecnològiques, programari dental i instrumental sotmès a protocols certificats d'esterilització hospitalària.

LA COMUNICACIÓ

La comunicació en el seu sentit més ampli:

• Entre professionals i amb el pacient com a referent. Doctors, protètics i auxiliars treballen en equip. La informació flueix des de la recepció del pacient fins a la finalització del tractament, amb el pacient com a centre. "Aquesta fórmula ens permet que l'actuació de cada professional sigui un valor afegit al procediment. Una aportació valuosa que sumi i millori els resultats fins a assolir l'èxit. Treballar coordinats, adaptant-nos a la realitat de cada pacient i fent-lo partícip del seu propi tractament redueix notablement els temps de recuperació", diu el responsable de l'àrea Implantològica d'Ilerdent.

• Entre espais: clínica i laboratori. "Ilerdent és de les poques clíniques dentals que disposen de laboratori propi (iLab17). A més, en el nostre cas, l'àrea Protètica s'ubica en el mateix edifici. Dissenyem i fabriquem les nostres pròtesis (peces dentals, paladars, fèrules ...) amb materials de màxima qualitat i en coordinació amb l'equip mèdic. Els nostres pacients gaudeixen d'ús de temps de lliurament ràpids i retocs immediats, reparacions en 2 hores i a preus molt competitius ", comenta Miquel Gensana Ruestes, gerent de Ilerdent i protètic responsable del laboratori.

• Tecnològica. Tots els professionals de Ilerdent i iLab17 compten amb el suport tecnològic necessari per desenvolupar la seva feina. Proves, radiografies, tacs… estan a disposició del professional que requereixi aquesta informació per desenvolupar la seva tasca.

L'EXPERIÈNCIA

Amb més de 30 anys d'experiència, Ilerdent acumula una àmplia cartera de pacients. Milers d'històries clíniques que aglutinen dades i casuístiques diverses… Informació molt valuosa que l'equip mèdic i protètic de la clínica dental lleidatana té a la seva disposició per documentar, estudiar nous casos i valorar protocols d'actuació amb base científica.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions