taques cat
Agost 23, 2016

Taques a les dents: Com prevenir-les

L’esmalt dental és la capa exterior de les dents que protegeix la dentina. Normalment, és una substància molt dura però a vegades, pot ser més dèbil cosa que fa que absorbeixi el que es menja o es beu. Això provoca que les peces dentals acabin tacades i amb aparença fosca.

Els fruits vermells com les mores, maduixes, gerds i nabius són molt bons per alguns aspectes de la salut però poden tacar l’esmalt. Si has realitzat un tractament d’emblanquiment t’aconsellem que no consumeixis aquest tipus de fruits ja que els taques apareixeran més ràpidament.

Els refrescos són molt dolents per a la salut dental, especialment pels nens. Les begudes tipus refresc contenen un alt nivell de sucres, que poden provocar major sensibilitat dental i un aspecte groguenc. Els sucs preparats també tenen una gran quantitat de sucre, és aconsellable preparar-los casolanament enlloc de comprar-los.

El vi també acaba tacant les dents, una bona mesura de prevenció és respallarse bé les dents després d’haver-ne begut-

Tot i que la salsa de soja no s’utilitza molt en la cuina mediterrànea, has de saber que pot tacar-te les dents notablement. El consum de menjar asiàtic ha incrementat durant els últims anys. Per a evitar taques a les dents, es pot escollir derivats com la soja light que porta menys sucres, sal i midó.

Sabem que el cafè és la infusió de referència per despertar-nos als matins, però el seu consum pot derivar a un somriure esgrogueït. De la mateixa manera passa amb el tè. Per evitar-ho podem consumir tè verd o blan.

Els colorants artificials poden estar presents en diferents aliments i menjars envasats, evita’ls també.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions