primavera-i-salut-bucal
Març 22, 2019

La primavera, la teva salut bucal no altera!

S’ha fet esperar però per fi la tenim aquí! I la primavera és temps de canvi i no només per la natura sino per nosaltres també suposa passar de les hores de nit i el fred de l’hivern a dies mes llargs i amb més hores de llum. I tots aquests canvis es noten en el nostre organisme i també en la nostra salut bucal.

Avui et donem alguns consells per superar la primavera amb èxit i que llueixis un somriure ben sa i bonic.

Hores de sol

La primavera és sinònim de més hores de sol, i és que la vitamina D ajuda al nostre organisme a metabolitzar la calç i així, les nostres dents i ossos estaran més forts i sans. Així que és hora de sortir al carrer i fer agradables passejades al sol.

Al·lèrgies

Les molt temudes al·lèrgies tenen el seu gran moment de protagonisme durant la primavera  i és que els tractaments contra l’al·lèrgia provoca molta sequedat bucal. És important incrementar el consum d’aigua i tenir molta precaució de la nostra salut bucal.

Esport a l’aire lliure

La primavera és un dels millors èpoques de l’any per a practicar esport a l’aire lliure, però des d’Ilerdent us recomanem que tota pràctica esportiva ha d’anar acompanyada sempre d’un protector bucal esportiu per protegir la nostra dentadura, evitar lesions i millorar l’alineació de l’eix corporal.

Aliments i begudes freds

El bon temps ens invita  a passar més hores al carrer i això es tradueix en un major consum de begudes fredes, begudes ensucrades o alcohòliques. En aquest sentit, la sensibilitat dental se’n pot ressentir així com el nostre esmalt dental ja que determinades begudes o aliments embruten el nostre blanc dental.

Fruites i verdures en el punt perfecte

Durant la primavera comencen a aparèixer verdures i fruites molt més variades que ens amplien el ventall de la nostra alimentació sent el punt òptim de consum. La primavera és temps de maduixes, prunes, albercocs, cols, carxofes, mongetes, faves, pèsols i raves.

Fes de la primavera, una gran època per somriure i lluir-lo arreu! Des d’Institut Dental Ilerdent posem a l’abast tots els tractaments odontològics que la teva salut bucal pot necessitar.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions