salut bucal a l'estiu
Juny 20, 2018

La teva salut bucal no fa vacances

Segurament molts de vosaltres ja penseu en les vacances, i és que l’arribada de la calor i l’estiu inevitablement és sinònim de viatges, canvi d’hàbits, tardes a la piscina i en definitiva, fugir de la rutina de la resta de l’any. Però tot i que les vacances són ideals per a desconnectar i carregar piles, no podem oblidar-nos de la nostra salut bucal. Avui et donem alguns consells per aquest estiu, que la teva salut bucal agrairà.

Raspall de dents

Fonamental seguir amb les pautes d’higiene bucodental, encara que estiguem fora de casa no podem deixar-ho passar. Així que si marxes de vacances, el kit de viatge serà el teu gran aliat; no t’oblidis el fil dental i el col·lutori.

Sucs naturals

El meló, la síndria, el tomàquet i altres fruites i verdures són aliments que prevenen un grapat de problemes bucodentals. Durant l’estiu tenim tendència a oblidar-nos una mica de l’alimentació saludable i ingerim més gelats, refrescos i altres productes rics en sucres de l’habitual. Per tant, aprofita l’estiu i menja verdures i fruites fresques de temporada.

Temperatures dels aliments

El canvi de temperatures pot provocar, especialment en aquesta època, augment de la hipersensibilitat dental. Per evitar que aparegui, renta’t les dents a continuació d’ingerir aliments freds i si el problema persisteix, consulta-ho amb el teu odontòleg.

Protegeix els teus llavis

No t’oblidis dels llavis i protegeix-los de les exposicions perllongades al sol.

Protector bucal per a les activitats a l’aire lliure

A l’estiu les activitats a l’aire lliure augmenten considerablement, és per això, que cal protegir la nostra dentadura de possibles traumatismes. La protecció és fonamental.

Revisió anual

I perquè no aprofites els teus dies de vacances i ens visites? Recorda que és recomanable una higiene a l’any. Dema ara cita en només 3 clics amb la nostra cita online.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions