raspallarse les dents divertit
Febrer 07, 2017

6 maneres de fer divertit el raspallat de les dents

La clau per a que els nens agafin l’hàbit de raspallar-se les dents és fer d’aquest hàbit un moment divertit en comptes d’una obligació.

 

ESCOLTEU UNA CANÇÓ. Raspallar-se les dents al ritme de la teva cançó preferida és molt més divertit! També podeu cantar-la però no ens fem responsables de com acabi el mirall ;)

RELLOTGE D’ARENA. Compra un rellotge d’arena de dos minuts, es distraurà mirant com cauen els granets de sorra i el temps passarà més ràpid

MOMENT FAMILIAR. Que tots els germans es raspallin les dents al mateix temps és més amè que fer-ho sol. En el cas que no hi hagin germans, vosaltres sou la millor companyia.

ESCULL BÉ EL MOMENT. Si li fa mandra raspallar-se just abans d’anar a dormir que ho faci després de sopar abans de jugar o veure la televisió.

RASPALL NOU. Aneu a la farmàcia o al supermercat i que esculli el que més li agradi. Així tindrà més ganes de fer-lo servir

EXPLICA’LS UN CONTE. Explica’ls que el raspall serveix per treure animals dolents de la boca i descriu-li tot el que veus amb molta cura (un hipopòtam lila amb taques verdes, un elefant blau vestit de domador,...) com més descriptiu més atents estaran i més temps tindràs per fer-ho!

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions