protector bucal
Desembre 23, 2016

No te la juguis! Protector bucal esportiu Ilerdent a mida

Són molts els esportistes que ja utilitzen protectors bucals durant l’exercici i és que pràcticament qualsevol disciplina pot ser considerada perillosa – especialment els esports de contacte o amb risc de caiguda o impacte- per la nostra boca. Un risc que els protectors estàndard, fabricats en sèrie, només cobreixen parcialment.

Per això, a la clínica dental lleidatana Ilerdent, ens hem especialitzat en la fabricació de protectors bucals esportius a mida mitjançant laminats modelats a alta temperatura i pressió.

Avantatges respecte als protectors bucals estàndard? Totes!

A diferència dels de fabricació industrial, els nostres protectors es fabriquen a partir del motlle bucodental de cada esportista, aconseguint:

  • Adaptabilitat absoluta a la cavitat oral que, a més de comoditat, permet respirar amb normalitat durant la pràctica de l’esport. En quedar completament subjecte, també minimitza el risc de lesions que de vegades provoquen els protectors de fabricació estàndard al desplaçar-se o caure en cas d’impacte.
  • Màxima protecció de la dentició així com dels teixits tous bucals, davant de qualsevol agressió.
  • Fabricació en funció de la disciplina esportiva, amb especial atenció a les àrees bucals més vulnerables en cada activitat.
  • Estabilitat de l’articulació ATM (temporomandibular), esmorteint l’impacte.

A més, Ilerdent disposa de laboratori propi al mateix edifici, per la qual cosa dentistes i protètics treballen simultàniament durant el procés de creació, fabricació i adaptació del protector bucal a cada esportista.

 

Miquel Gensana Ruestes. Gerent d’Ilerdent. Protètic dental (Col·legiat núm. 17)

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions