especialistes en ortodoncia lleida
Abril 11, 2017

Especialistes en ortodòncia a Lleida

L’ortodòncia es la especialitat de l’odontologia que s’ocupa de corregir la posició de les peces dentals. No hi ha límit d’edat per a un tractament d’ortodòncia; és tant útil per infants i adolescents, com per adults. De fet, la infància és l’edat que recomanem per començar a controlar la mala posició de les dents, per això, aconsellem les revisions dentals anuals amb la nostra odontopediatra perquè valori la necessitat de derivar-te a l'ortodontista.

Els aparells anar col·locats en un maxil·lar o en els dos en cas de necessitat. La seva funció és un efecte ortopèdic que ajuda al correcte desenvolupament dels ossos. 

El tipus d'ortodòncia més comú són els brackets metàl·lics. S'utilitzen per corregir la mala oclusió, doncs, a vegades, les dents estan alineades perfectament però la mandíbula superior i inferior no encaixen correctament. També estan indicats per corregir apinyaments o fer espai perquè el recanvi dentari sigui més fàcil.

L'ortodòncia lingual és més estètica que els brackets metàl·lics perquè es col·loca a la cara interna de les dents i passen més desapercebuda. És una bona opció per a pacients que no vulguin mostrar l'aparell dental.

Invisalign, és un tractament d'ortodòncia invisible. Són un conjunt de fèrules transparents i extraïbles que es canvien periòdicament i són fabricades a mida de la boca del pacient. Cada fèrula té l'objectiu de realitzar un moviment dental concret. A Ilerdent, comptem amb l'experiència de la Dra. Enriqueta Pérez i el seu títol de Platinium Elite Invisalign.

És important remarcar que l'ortodontista és qui dissenya el pla de tractament més adequat per cada pacient, després d'un estudi previ, i quin és el tipus d'ortodòncia més adequat.

A l'Institut Dental Ilerdent de Lleida som especialistes en ortodòncia, demana ara la teva cita on-line fent clic aquí o trucant al 973 28 11 11.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions