Coordinadora-gent-gran
Gener 17, 2018

La Coordinadora de Gent Gran i Ilerdent promouen la salut dental entre els seus membres

La Coordinadora de Gent Gran i Voluntariat Sènior de Lleida i Comarques ha subscrit un conveni amb Ilerdent –pioner en programes socials de salut dental– per a la promoció de la salut bucodental entre els seus associats i associades.

Aquesta iniciativa permet que els membres de l'entitat, i les seves famílies, gaudeixin d'un 10% de descompte en els tractaments que es realitzin a la clínica lleidatana i, a més, podran optar a promocions exclusives com la dentadura completa (pròtesis inferior + pròtesis superior) finançada a 12 mesos i sense interessos –amb una còmoda tarifa plana de 60 euros mensuals–; o a altres tècniques ondontogeriàtriques tan innovadores, com la fixació de la dentadura actual mitjançant miniimplants.

A la signatura del conveni signat avui 16 de gener, han assistit Dolors Arderiu –presidenta de la coordinadora–, junt amb els membres de la Junta de l'entitat; i Miquel Gensana –gerent de l'Institut Dental Ilerdent de Lleida–.

"La salut dental és bàsica per al benestar de les persones en general però, en el cas de la gent gran, es converteix en indispensable per mantenir uns nivells mínims de qualitat de vida. Per això, aquest conveni entre la Coordinadora i Ilerdent vetllarà perquè els nostres sèniors puguin accedir als millors tractaments dentals i abonar-los en còmodes terminis sense interessos, sense que això suposi un sobreesforç econòmic", manifesten Dolors Arderiu i Miquel Gensana.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions