Dentista infantil Lleida
Agost 26, 2020

Ilerdent: el teu dentista infantil a Lleida

A Ilerdent tenim un equip d’experts en odontopediatria que sabran conscienciar als teus fills i explicar-los-hi la importància de mantenir una bona salut i una higiene correcta. També podran assessorar sobre els millors tractaments pels més petits en funció de cada situació.

Com escollir un bon dentista infantil

Existeixen diferents opinions sobre a partir de quina edat s’han de començar a portar als nens al dentista. A Ilerdent recomanem realitzar un seguiment regular, des de ben petits, amb l’aparició de les primeres dents, per poder prevenir qualsevol problema que pugui derivar en qualsevol de més greu.

Pel que fa a l’elecció d’un bon dentista infantil a Lleida, és important, per una banda, que el dentista escollit tingui experts en odontopediatria i que transmeti confiança als més petits, perquè no tinguin por quan vagin al dentista. A Ilerdent, els nostres experts en salut dental infantil ajudaran als teus fills a sentir-se més còmodes quan vagin al dentista per la seva gran experiència amb nens.

Tractaments més comuns

Quan parlem sobre aquells tractaments més comuns en nens hem de saber que la prevenció és el millor tractament. Educar-los des de ben petits perquè tinguin una bona higiene dental, rentant-se les dents cada dia, i fer-ho correctament, per exemple, és molt important perquè no desenvolupin més endavant en problemes més greus.

Les càries

Quan parlem de salut dental infantil el primer que ens ve al cap son les càries. En aquest cas el tractament a seguir són els empastaments dentals. És important detectar-les a temps, amb un seguiment per part d’un dentista, i que no s’agreugi el problema. És un tractament senzill però que, si no es detecta a temps, pot derivar en un tractament més complex com és l’esterilització del nervi.

Ortodòncia

L’ortodòncia es realitza quan un especialista detecta que hi ha un problema en el desenvolupament de la mandíbula o de les dents. L’ortodòncia sembla un tractament fàcil de detectar a simple vista, i que els pares poden veure de seguida si el nen requereix ortodòncia, però el cas és que un expert pot apreciar alguns problemes que a simple vista no poden veure’s i que posteriorment poden ser més difícils de tractar.

És important visitar periòdicament al dentista per poder realitzar un anàlisis i un seguiment per aquests casos i sobretot en cas de necessitar una ortodòncia poder realitzar el tractament correctament i adequat a cada pacient.

Pèrdua de dents

En cas de pèrdua de dents a causa d’un problema de creixement, una pèrdua per accident o una dent fracturada, hi ha diferents solucions, com per exemple la restauració. Els nostres experts en odontopediatria realitzaran un estudi i valoraran la millor opció en cada cas.

En cas de realitzar un tractament més complex que requereixi sedació, és important conscienciar als més petits que no sofriran cap mena de dolor i així poder realitzar de forma més efectiva la intervenció i la recuperació també serà millor.

La salut bucodental dels més petits també és important

Quan volem conscienciar als nostres fills sobre la salut bucodental i higiene dental, en primer lloc, hem de donar exemple. Han d’entendre que aquestes rutines, que des de ven petits els hi inculcarem, els acompanyaran tota la vida i que així evitaran problemes dentals posteriorment.

A part de mantenir una bona higiene també és important que la realitzin correctament, per això hem d’estar pendent d’ells i realitzar visites periòdiques al dentista, on també et donarem consells i els explicarem com han de rentar-se les dents correctament.

Pots demanar cita online a Ilerdent, t’aconsellarem i cuidarem de la teva salut i la dels teus fills. Visita’ns i troba el teu dentista infantil a Lleida.

 

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions