ORTODONCIA
Novembre 04, 2019

Els millors tractaments en ortodòncia de Lleida

Troba els millors especialistes en ortodòncia a Lleida

La ortodòncia és un tractament llarg que requereix d’un exhaustiu control i una mala praxis, o simplement la falta de planificació, pot provocar greus conseqüències en la nostra salut bucal o que en el futur ens hàgim de sotmetre de nou a una ortodòncia.

Per aquest motiu, és important trobar un/a ortodoncista professional que ens transmeti confiança i tranquil·litat i que a més a més, ens ofereixi un diagnòstic complet i una planificació detallada amb totes les fases del tractament.

Tipus d’ortodòncia

La ortodòncia és la especialitat odontològica que s’encarrega de prevenir i corregir certes anomalies en la posició de les peces dentals i els maxil·lars. Gràcies als últims avenços, actualment existeixen diferents tipus d’aparells i tècniques per a dur a terme el tractament. Normalment, el tipus de tractament va en funció de l’edat del pacient i el problema que presenti, ja sigui mala alineació, l’apinyament de les dents o una mala-oclusió.

 

Ortodòncia preventiva

Tal i com indica el seu nom, la ortodòncia preventiva pretén actuar abans de l’aparició del problema. Està especialment indicada per a pacients de curtes edats, quan el nen està encara amb la dentició temporal o en procés de renovació. Després un diagnosi en profunditat, l’ortodoncista detectarà si existeix risc de produir-se alguna anomalia en el futur. Normalment, aquest tipus de tractaments s’utilitza per a prevenir desviacions, pel qual es recorre a aparells removibles que disminueixen els riscos que te el pacient de patir un problema de creixement bucodental. L’edat recomanada per a començar a controlar la posició de les dents és a partir dels 6 anys.

 

Ortodòncia interceptiva

Aquest tipus d’ortodòncies està especialment indicada per a tractar problemes de mal-oclusions però també funciona com a tractament preventiu. S’utilitza sobre tot per a controlar la posició i la mida de l’estructura òssia i corregir hàbits anormals que poden interferir en el creixement bucodental.

 

Ortodòncia correctiva

L’ortodòncia correctiva està indicada per als casos en els que no s’ha realitzat un tractament interceptiu previ. L’objectiu és resoldre el problema o la mala-oclusió de forma definitiva, i retornar al pacient de normalitat funcional i estètica de la seva dentadura.

Aquest tipus de tractaments solen realitzar-se durant l’adolescència o ja en l’edat adulta. I, segons la situació del pacient, poden utilitzar-se aparells fixes o removibles. Després d’un estudi previ, el ortodoncista aconseguirà detectar qualsevol possible alteració i serà qui decideixi quin aparell és el més adequat per a corregir el problema de la forma més eficaç.

Recorda que en ocasions la ortodoncista no és suficient per a corregir problemes o anomalies dentals i pot ser necessari complementar aquest tractament amb una cirurgia maxil·lofacial.

 

Invisalign, transforma el teu somriure sense alterar la teva vida

Els aparells dentals són cada cop més eficients i menys invasius, i a Ilerdent som pioners en la tècnica d’ortodòncia Invisalign, el tractament més incòmode, estètic i innovador. Es tracta d’una ortodòncia completament invisible i removible, pel que gairebé no notaràs que els portes posats i no interferirà en les teves activitats diàries.

Gràcies als alineadores o fèrules transparents fabricades a mida, podràs menjar sense problemes i dur a terme una bona higiene dental en profunditat. Només hauràs de treure’t les fèrules cada cop que ho necessitis sense que el tractament perdi eficàcia.

La ortodòncia Invisalign està especialment recomanada per a tractar problemes oclusius, alinear les peces dentals o crear més espais per a dents futures. A més, també és molt comú el seu ús com a tractament complementari a la ortodòncia fixa.

Si estàs pensant en realitzar-te una ortodòncia a Lleida, no dubtis en visitar la nostra clínica dental.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions