ce inef rugbi
Octubre 16, 2019

Els nens i nenes del CE INEF Rugbi repeteixen temporada amb l’ILERPROTECT®

L’Escola de Rugbi del CE INEF Lleida ha renovat aquest mes d’octubre, el seu conveni amb ILERPROTECT® com a proveïdor oficial de protectors bucals esportius d’alt rendiment, fets a mida, per la temporada 2019-20. Amb aquesta renovació, ja són tres les temporades que el club –que ja va instaurar, de forma obligatòria, l’ús d’aquest dispositiu intraoral per garantir la seguretat dels infants i acostumar-los a la seva utilització des de la pràctica de l’esport base– ofereix als seus jugadors i jugadores la possibilitat d’adquirir l’ILERPROTECT® AL preu bonificat de 60 euros, sent el seu cost habitual de 195.

A més, totes les famílies sòcies es veuran beneficiats per un segon acord que manté Ilerdent com la clínica dental de referència de l’entitat, amb importants bonificacions i prestacions gratuïtes en els tractaments odontològics com ara un 10% de descompte en la llista de preus o el finançament gratuït dels serveis.

L’acord de renovació es va signar a la nova sala de trofeus del club i van assistir Joan Antoni Prat, president del Club INEF Lleida; i Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®.

Peu de foto: Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®; Iván Raigal, assessor esportiu d’ILERPROTECT®; i Joan Antoni Prat, president del Club INEF Lleida.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions