alimentacio emblanquiment dental
Febrer 12, 2019

L'alimentació el teu tractament en emblanquiment dental

La nostra dieta té una gran relació amb el nostre estat de salut, i també amb la salut bucal. I una de les majors preocupacions dels pacients és la blancor de les dents, així que avui us donem un llistat d’aliments que hauríeu d’evitar si el que voleu és lluir un somriure ben blanc i natural.

Aliments a evitar per l’emblanquinament de les nostres dents:

Cafè

El cafè és ric en tanins, una substancia que provoca taques a les dents i que a la llarga pot suposar la decoloració de l’esmalt.

Vi negre

El vi negre és ric en enzims culpables de que es taquin les dents. Tot i que d’altra banda, segons estudis una copeta de vi negre pot ajudar a la nostra salut cardiovascular i a l’aparició de caries. Tot i així, us recomanem un consum responsable i esporàdic de begudes alcohòliques.

Dolços

El sucre és un dels enemics més temuts de la nostra salut bucal ja que l’excés pot comportar un to groguenc de les dents a més a més, l’acidesa provoca erosió de les peces dentals. Cal recordar que el sucre és un dels grans culpables de les càries i altres dolències bucals.

Fruits del bosc

Tot i que són fruits d’alt contingut nutricional i ric en antioxidants hem de vigilar-ne el consum si el que volem és tenir una dentadura blanca ja que el seu pigment de color fa enfosquir l’esmalt dental.

Tenir en compte que la clau fonamental en salut bucal i alimentació és una dieta sana i equilibrada i no abusar de cap substancia, especialment les anteriorment nombrades. D’altra banda, a Ilerdent som especialistes en tractaments d’emblanquiment dental a Lleida, així que si et preocupa la coloració de les teves dents, demana cita ara i t’explicarem totes les opcions en emblanquiment dental, adaptades a les teves necessitats.

 

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions