manteniment raspall
Desembre 07, 2016

I tu, ja cuides el teu raspall de dents?

Substituïu el raspall de dents cada tres o quatre mesos o després d’haver estat malalts. Després de tres mesos, els filaments perden resistència i efectivitat i es fa més difícil l’accés a determinades zones. Si encara no han passat tres mesos però noteu els filaments gastats, canvieu-lo.

No compartiu el vostre raspall, ni entre familiars. Suposa un major risc de transmissió d’infeccions.

No permeteu que els raspalls estiguin en contacte entre si. El més aconsellable és utilitzar un vas especial per a raspalls amb varis compartiments que els mantingui separats. Aquest vas, s’ha de netejar regularment ja que les bactèries i la brutícia s’hi acumulen i es poden traslladar al raspall i després a la teva boca.

Renteu vigorosament el raspall amb un raig d’aigua després de raspallar-vos les dents per treure la pasta i les restes d’aliments que s’hagin pogut quedar. Sacsegeu-lo per tal de treure l’excés d’aigua abans de guardar-lo.

Guardeu el raspall amb posició vertical amb el cap cap amunt i deixeu que s’assequi amb l’aire fins que sigui utilitzat novament. Un ambient humit és més propici per al creixement de microorganismes.

En el cas de viatjar, és important protegir els filaments amb el caputxó per tal que no estiguin en contacte amb altres objectes dins el necesser.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions