irrigador bucal
Gener 23, 2017

Sortegem un Irrigador Bucal sense fils!

Un irrigador bucal redueix el nivell de patògens subgingivals causants d’infeccions i inflamacions bucals responsables de la pèrdua de inserció i os.

Gràcies a l'aplicació directa d'un raig pulsatiu d'aigua l’irrigador elimina, en tan sols 3 segons, el 99,9% del biofilm oral de zones on els altres aparells no poden arribar. Ofereix una neteja intensa de les corones, implants i aparells d'ortodòncia fixa, alhora que facilita l'accés a les bosses periodontals. Proporciona una agradable sensació d'higiene i frescor. A més, redueix el sagnat i millora la salut de les genives, evita l'aparició de càries, controla la inflamació de les genives i la gingivitis.

L’irrigador bucal està indicat per a tot tipus de persones que vulguin obtenir una neteja en profunditat, ja que aconsegueix arribar on altres aparells no poden. A més, està especialment indicat per portadors d’ortodòncia, implants o corones així com persones amb necessitats especifiques com diabètics o persones amb malalties periodontals.

 

Entra a la nostra pàgina de facebook fent clic aquí, posa m'agrada i comparteix la imatge! Entraràs en el sorteig de Gener d'un Irrigador Bucal 

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions