Benvingut a la nostra secció de dubtes i consells.

La salut bucal és fonamental en el creixement i el desenvolupament de l'ésser humà. Per això, li brindem alguns consells. Recorda que l'odontologia preventiva és la millor solució. Visiti al seu odontòleg cada any per a una revisió preventiva de futurs problemes.invisalign

El teu tractament Invisalign a Lleida

Octubre 20, 2020

El sistema d’Invisalign a Lleida, consisteix en una combinació de tecnologies patentades que permeten crear de forma virtual el disseny dels aparells d’ortodòncia. 

Veure més

ilerdent irb

Ilerdent i l’IRBLleida renoven la col•laboració per a la recerca biomèdica

Octubre 13, 2020

La clínica lleidatana millora el conveni de tractaments bonificats per als treballadors de l’entorn sanitari que es veurà ampliat amb un 5% de descompte addicional, fins al 31 de desembre, com a agraïment per la tasca desenvolupada durant la COVID19.

Veure més

ilerdent adquereix sportbuc

Grup Dental Ilerdent es posiciona en el mercat de venda online de protectors bucals esportius, amb l'adquisició de la veterana Sportbuc

Octubre 06, 2020

El consorci lleidatà d'empreses de salut bucodental i creador dels bucals d'alt rendiment Ilerprotect, amplia fronteres amb quatre modalitats de dispositius protectors, mitjançant el kit d'auto impressió dental.

Veure més

Emblanquiment dental a lleida

Emblanquiment Dental a Lleida

Setembre 28, 2020

A Ilerdent t’oferim emblanquiments dentals a Lleida amb els millors professionals del sector. Aquests tractaments no són únicament estètics sinó que requereixen també coneixements d’odontologia, per aquesta raó es recomana realitzar-los en clíniques dentals especialitzades.

Veure més

plan digital ferula

Ilerdent activa el PLA RENOVE DIGITAL per a pacients amb fèrula de descàrrega

Setembre 21, 2020

La clínica dental lleidatana incorpora la tecnología digital a la fabricació de fèrules de descàrrega i inicia una campanya de renovació del dispositiu al preu de 135 euros.

Veure més

Higiene dental

Una bona higiene dental a Lleida amb Ilerdent!

Setembre 18, 2020

El ritme frenètic que portem moltes vegades, les corregudes amunt i avall per arribar als llocs i arribar a fer tot el que hem de fer al llarg del dia, a vegades ens pot passar factura. Per culpa de la falta de temps, o per la preocupació per altres coses, moltes vegades descuidem la nostra higiene dental.

Veure més

protesis-dentals-lleida

Pròtesis dentals: tipus i consells

Setembre 14, 2020

Les pròtesis dentals són peces artificials que serveixen per a remodelar l’anatomia de les dents, aconseguint així que el pacient recuperi la funcionalitat i l’estètica de la boca. 

Veure més

Dentista infantil Lleida

Ilerdent: el teu dentista infantil a Lleida

Agost 26, 2020

Trobar un dentista infantil pels més petits de la casa és important, per una part, per conscienciar-los des de ben petits de la importància de la salut bucodental i també per trobar un dentista infantil a Lleida que podrà realitzar un seguiment des de les primeres visites.

Veure més

periodoncia lleida

Periodòncia: preveu la infecció de les genives amb els millors tractaments

Agost 10, 2020

La periodontitis és una malaltia que afecta les genives i a l’estructura de les dents. Existeixen diferents etapes en el procés de la malaltia periodontal, la primera d’aquestes és la gingivitis i es caracteritza per l’enrogiment i el sagnat fàcil de les genives.

Veure més

implants dentals

Implants dentals a Lleida, tot el que necessites saber

Juliol 27, 2020

Ilerdent és una clínica referent en implantologia dental a Lleida i juntament amb els nostres experts oferim una amplia varietat de tractaments en funció de les necessitats de cada pacient.

Veure més

Al dentista amb primera visita,  pressupost i finançament gratuïts d'Ilerdent

Al dentista amb primera visita, pressupost i finançament gratuïts d'Ilerdent

Juliol 22, 2020

La clínica lleidatana Ilerdent inicia una campanya de Primeres Visites Gratuïtes per posar-se al dia en salut dental. La iniciativa inclou el pressupost tancat i el finançament del tractament, de fins a 60 mesos i completament gratuït.

Veure més

ortodoncia lleida

Ortodòncia a Lleida: la clínica amb les tècniques més avançades

Juliol 16, 2020

L’ortodòncia no només és una qüestió únicament estètica, si no es té cura de la salut bucodental, a la llarga pot derivar en problemes molt més greus. 

Veure més

desinfeció i esterlització

Ilerdent, centre d'excel•lència en desinfecció i esterilització

Juliol 13, 2020

La clínica dental lleidatana renova la certificació en superar les auditories de control químic hèlix, control biològic i traçabilitat del procés d'esterilització.

Veure més

veins orvepard

ILERDENT, la clínica de referència dels veïns i veïnes d’ORVEPARD

Juliol 08, 2020

Orvepard i el grup dental lleidatà renoven el conveni per promoure la salut dental entre els seus socis i sòcies.

Veure més

mantenim les visites

A Ilerdent mantenim l'agenda de visites i el servei de Teleassistència Mèdica Gratuïta, amb totes les garanties i màxima seguretat

Juliol 06, 2020

Des de la clínica dental Ilerdent informem els nostres pacients que la nostra activitat no es veurà alterada tot i el tancament perimetral de la comarca del Segrià iniciat aquest dissabte 4 de juliol.

Veure més

invisalign

"L'ortodòncia invisible no és simplement estètica: és el tractament més ràpid i amb resultats quasi immediats"

Juny 11, 2020

L'ortodòncia és un dels tractaments dentals més efectius per a la prevenció de la malaltia bucodental. Amb la salut, com a meta a llarg termini, aquests tractaments es basen principalment en el correcte desenvolupament del 100% de la funció bucal i, a més i en molts altres casos, en l'estètica com a component emocional del dia a dia de les persones.

Veure més

servei teleassistència

Ilerdent manté el servei de Teleassistència Mèdica, de forma gratuïta i permanent, per als seus pacients

Juny 02, 2020

La clínica dental lleidatana incorpora de forma definitiva molts dels serveis de Telemedicina i de comunicació SMS i Whatsapp instaurats durant la crisi sanitària de la COVID19 per tal de millorar l'accés a la salut de tots els usuaris/es del centre.

Veure més

Com serà la teva visita a Ilerdent?

Com serà la teva visita a Ilerdent?

Maig 22, 2020

Com serà la teva visita a Ilerdent en aquesta fase de desescalada? A la clínica comptem amb totes les mesures de protecció i seguretat. 

Veure més

no em robis la primavera

"No em robis la primavera", la nova campanya d'Ilerdent per minimitzar el residu sanitari

Maig 19, 2020

La clínica dental lleidatana Ilerdent, llança una nova campanya de conscienciació dirigida als seus pacients i públic en general que, sota el lema "No em robis la primavera", apel·la la responsabilitat col·lectiva de minimitzar els residus de material sanitari originats per la crisi de la COVID19.

Veure més

visita segura ilerdent

“Volem transmetre un missatge de tranquil•litat als nostres pacients, perquè la seva visita a Ilerdent serà tant o més segura que sempre”

Abril 24, 2020

Miquel Gensana, gerent de la clínica lleidatana explica les inversions i protocols adoptats per a garantir la seguretat dels pacients en les diferents fases de desescalada de la pandèmia.

Veure més

implants dental a lleida

Implants dentals, tot el que has de saber

Abril 16, 2020

Cada boca és un món i mai cap pacient té dues necessitats iguals, per això a Ilerdent som líders en implants dentals a Lleida perquè ens adaptem a cada cas oferint tractaments pioners, totalment personalitzats.

Veure més

donació material

Grup Ilerdent amplia la seva donació de material sanitari a les Infermeres de Lleida a través del seu laboratori protètic, iLab-17

Març 25, 2020

La clínica lleidatana anima les consultes i empreses de salut de Lleida a obrir els magatzems i cedir els seus estocs al COILL per trencar la cadena de contagi en els centres sociosanitaris.

Veure més

Infermeres lleida

Ilerdent dóna material sanitari a les Infermeres de Lleida perquè el distribueixin entre els centres sociosanitaris

Març 20, 2020

La clínica dental lleidatana que, amb motiu de la crisi sanitària del COVID19, només atén Servei d’Urgències, ha lliurat l’excedent del seu stock per atendre les necessitats en col·lectius, especialment vulnerables.

Veure més

Servei urgencies protesis dental

Servei Urgent de Reparació de Pròtesis Dentals Ilerdent

Març 19, 2020

La clínica lleidatana reforça el servei d'emergència durant la crisi del COVID-19, amb la màxima garantia i seguretat. 

 

Veure més

covid-19

Ilerdent, la clínica dental segura i amb totes les garanties enfront del Covid-19

Març 13, 2020

Responsabilitat i protocols sanitaris de rang superior per eliminar qualsevol risc de contagi en les nostres instal·lacions i tractaments.

Veure més

emblanquiment dental lleida

Tot el que has de saber abans de sotmetre’t un emblanquiment dental

Març 12, 2020

L'emblanquiment dental és un dels tractament estrella en estètica dental que duem a terme amb èxit en les nostres Clíniques Dentals Drs. Pedrol Mairal. 

Veure més

xerostomia

Combatre la boca seca: solucions dentals

Febrer 13, 2020

La xerostomia és fruit del mal funcionament de les glàndules salivars i altera l'equilibri dels microorganismes de la cavitat oral. A Ilerdent, t’oferim tractaments personalitzats per millorar la teva salut. 

Veure més

periodontitis

Periodontitis: Símptomes, causes i tractament

Febrer 06, 2020

La periodontitis es una infecció greu de les genives que danya el teixit tou i destrueix l’os que sosté les dents. Si no es tracta amb temps suficient, pot arribar a provocar la mobilitat o pèrdua de dents.

Veure més

protesis dental

Implant dental: quan una dent ho és tot

Gener 29, 2020

La pèrdua d’una peça dental és una alerta que cal atendre amb urgència.

Veure més

Ortodòncia Adults Lleida

Busques un especialista en ortodòncia a Lleida? Vine a Ilerdent!

Gener 24, 2020

A l'hora de triar una clínica dental per a realitzar un tractament d'ortodòncia és important saber què diferència a una clínica especialitzada en els diferents tractaments d'ortodòncia. T'ho expliquem!

Veure més

IMPLANTS DENTALS

Implants dentals: les preguntes més freqüents

Gener 15, 2020

Són molts els pacients que passen per la nostra clínica per col·locar-se un implant dental. 

Veure més

nadal

Bon Nadal i Feliç 2020!

Desembre 23, 2019

Un any més, l’equip d’Ilerdent volem agrair-vos la vostra confiança. Ens heu convertit en els responsables de cuidar de la vostra salut bucodental i això, per nosaltres, no té preu!

Veure més

ae alcoletge

ILERPROTECT® es posiciona com el protector bucal del futbol amb la incorporació de l’AE Alcoletge

Desembre 20, 2019

El club se suma a les més de 40 entitats esportives que utilitzen el dispositiu de protecció i alt rendiment d’Ilerdent.

Veure més

balafia volei ilerprotect

El Balàfia Vòlei Lleida i Ilerdent signen conveni per equipar els seus jugadors amb l’ILERPROTECT®

Desembre 18, 2019

La presidenta del Balàfia Vòlei Lleida, Vanesa Ortega; i el gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®; han acordat la promoció de l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, entre els jugadors i jugadores del club lleidatà.

Veure més

cecell ilerprotect

El CECELL Volei aposta per la seguretat i el rendiment esportius, amb l’ILERPROTECT®

Desembre 16, 2019

Es programaran clínics de divulgació de l’ús del protector bucal per als tècnics i les jugadores de l’entitat. 

Veure més

aquest nadal regala salut

Aquest nadal, regala salut bucodental!

Desembre 13, 2019

Ja ha arribat el nadal! Tens tots els regals? Si encara te’n falta algun i vols ser original, a Ilerdent tenim uns xecs regal molt especials perquè puguis regalar salut bucodental!

Veure més

ef segria

ILERPROTECT® per als nens de l’escola de futbol EF Baix Segrià

Desembre 12, 2019

L’entitat difon l’ús del protector bucal esportiu entre els més petits.

Veure més

ue bordeta

La UE Bordeta es suma a la família del futbol ILERPROTECT®

Desembre 10, 2019

El club lleidatà signa conveni amb la clínica lleidatana per promocionar l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, entre els jugadors i jugadores del club.

Veure més

dojo umiten

El Dojo Umiten promociona l’ús de l’ILERPROTECT® en les arts marcials

Desembre 09, 2019

Marcel Almacelles, fundador i director del Dojo Umiten, i Miquel Gensana, gerent d’ILERPROTECT®-Ilerdent, han signat aquest mes de desembre un acord de col·laboració per tal d’equipar els esportistes que entrenen les diferents disciplines que s’imparteixen en aquest centre.

Veure més

hockey vila-sana

El Club Patí Vila-Sana s’uneix a l’hoquei d’ILERPROTECT®

Desembre 05, 2019

Amb la incorporació de l’entitat del Pla d’Urgell, ja són cinc els clubs d’hoquei que incorporen a la seva equipació el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, d’Ilerdent.

Veure més

club pati mollerussa

El Club Patí Mollerussa jugarà la temporada 2019-2020 d’hoquei, amb l’ILERPROTECT®

Desembre 04, 2019

Ilerdent i l’entitat promotora del Campus Hoquei Mollerussa promocionen l’ús del protector esportiu d’alt rendiment, fet a mida, amb clínics per al cos tècnic i jugadors.

Veure més

acle guissona

L’ACLE Guissona d’handbol signa amb l‘ILERPROTECT®

Desembre 02, 2019

L’Associació Consell Local d’Esports Guissona gaudirà de preus especials en els protectors bucals esportius d’alt rendiment, fets a mida, i de descomptes i gratuïtats en la clínia dental Ilerdent. 

Veure més

cf pardinyes

“Hat-trick” ILERPROTECT® - CF Pardinyes

Novembre 27, 2019

El club lleidatà renova, per tercera temporada consecutiva, amb la clínica Ilerdent com a proveïdora de protectors bucals esportius. 

Veure més

aliments de tardor

10 aliments de temporada per millorar la teva salut bucal a la tardor

Novembre 20, 2019

La dieta que seguim afecta al nostre organisme de forma diferent, depenent de la classe d’aliments i la quantitat que estem acostumats a consumir. A més d’exercir una clara influencia sobre la nostra salut, també ho fa sobre la nostra boca i en especial sobre la nostra dentadura.

Veure més

clinica dental lleida

Busques clínica dental a Lleida? Aprèn a escollir sense equivocar-te

Novembre 12, 2019

Les clíniques dentals a Lleida ofereixen una amplia varietat de tractaments, però no totes ofereixen la mateixa atenció ni la mateixa qualitat. Si busques un bon professional que cuidi al complert de la teva salut bucal, ja sigui per una visita puntual o per sotmetre’t a un tractament prolongat, no pots prendre aquesta decisió a la lleugera.

Veure més

ORTODONCIA

Els millors tractaments en ortodòncia de Lleida

Novembre 04, 2019

Si busques una clínica d’ortodòncia a Lleida que t’ofereixi la seguretat i la garantia d’obtenir els resultats desitjats, a Ilerdent tenim els millors especialistes. Descobreix els diferents tipus d’ortodòncia amb els quals treballem i quin és el més indicat per a cada pacient.

Veure més

força lleida ilerdent

Força Lleida i Ilerdent segellen un acord amb beneficis per als abonats

Octubre 16, 2019

Protecció bucal per als jugadors de l’ICG Força Lleida i descompte per als jugadors de la base i abonats/des amb l’ILERPROTECT®.

Veure més

ce inef rugbi

Els nens i nenes del CE INEF Rugbi repeteixen temporada amb l’ILERPROTECT®

Octubre 16, 2019

Ilerdent es consolida com a PROVEÏDOR OFICIAL de protectors bucals esportius d’alt rendiment, renovant per tercer any consecutiu per equipar l’escola infantil del club lleidatà que endegarà una campanya de sensibilització sobre l’ús del dispositiu. 

Veure més

ilerprotect- ue-balafia

Tercera temporada de “joc segur” ILERPROTECT® a la UE Balàfia

Octubre 09, 2019

 El club renova l’acord amb la clínica dental Ilerdent i inicia una campanya de promoció de l’ús del protector bucal esportiu  d’alt rendiment entre els seus equips. 

Veure més

aikido

Aikido Balàfia entrenarà amb l’ILERPROTECT®

Octubre 08, 2019

El club esportiu adscrit a l’associació veïnal signa conveni amb Ilerdent per millorar l’equipament en matèria de protecció i rendiment. 

Veure més

renovacio irb

Ilerdent renova la seva aportació económica a la recerca biomèdica de l’IRB Lleida

Setembre 25, 2019

Institut Dental Ilerdent renova el seu acord de col·laboració amb l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré. 

Veure més

bell-lloc nou club ilerprotect

El Club Patí Bell-lloc equipa els seus jugadors amb l'ILERPROTECT®

Setembre 24, 2019

A més, les famílies sòcies del club gaudiran de serveis i prestacions dentals bonificades i gratuïtes en la clínica Ilerdent. 

Veure més

tornada escola

Consells per cuidar la salut bucal dels més petits

Setembre 19, 2019

La cura de la salut bucal és fonamental en totes les edats encara que cobra especial importància durant la infància.

Veure més

ferula-descarrega-digital

Ilerdent àmplia l'ús de tecnologia digital a la fabricació de fèrules de descans

Juliol 10, 2019

La clínica, que ja és veterana en aparatologia diagnòstica i guia quirúrgica implantològica digital, ofereix innovadores  fèrules de descàrrega fabricades amb aquesta tecnologia.

Veure més

festa basquet lleidatà

ILERPROTECT® patrocina la Festa del Bàsquet Lleidatà 2019

Juliol 03, 2019

La Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol va celebrar, el passat divendres 28 de juny, la 33a Festa del Bàsquet Lleidatà 2019, a La Llotja de Lleida.

Veure més

conveni overpard

Els veïns d’ORVEPARD tindran descomptes i serveis exclusius a ILERDENT

Juny 28, 2019

La clínica lleidatana i l’entitat veïnal de Pardinyes subscriuen un conveni per promoure la salut dental entre els seus socis i socies.

Veure més

protegeix la teva salut bucal

Protegeix la teva salut bucodental també a l'estiu

Juny 25, 2019

Platja, piscina, muntanya, no importa el destí. L'època estival i les vacances fan que oblidem la cura de la nostra salut bucodental. 

Veure més

convenis ilerprotect

Uneix-te al Pla de Convenis Colectius d’Ilerprotect® i comença as de tots els seus beneficis

Juny 10, 2019

Si ets una escola o centre educatiu, un club o un professional vinculat a l’esport o a la fisioteràpia, posem a la teva disposició un Pla de Convenis de Salud Odontoesportiva. 

Veure més

fiflleida-ilerprotect

fifLleida promociona l’ús de l’ILERPROTECT®, entre els més de 400 nens de l’escola

Maig 23, 2019

La clínica lleidatana Ilerdent ha subscrit avui, 22 de maig, un conveni de col·laboració mitjançant el qual els nens de l’escola de futbol fifLleida podran accedir a l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®.

Veure més

aikdo orvepard

ILERPROTECT® per a l’equilibri dels aikidokes d’Orvepard

Maig 22, 2019

El passat 20 de maig, vam assistir a una de les firmes més col·laboratives d’ILERPROTECT®. La clínica dental Ilerdent, va concertar un conveni amb el Club AIKIDO Orvepard per equipar els seus membres amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, que fabrica la clínica lleidatana en exclusiva.

Veure més

protesis-dentals-ilerdent

Pròtesis dentals: fixa o removible?

Maig 16, 2019

Les pròtesis dentals serveixen per restaurar l'anatomia d'una o diverses peces, aconseguint que la nostra dentadura recuperi la seva funcionalitat i la seva estètica. 

Veure més

alcoletge-ilerprotect

El Futbol Sala Alcoletge equipa els seus porters amb l’ILERPROTECT®

Abril 30, 2019

Els porters del club de futbol sala FSA Alcoletge jugaran, a partir d’aquest mes d’abril, equipats amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®.

Veure més

ilerprotect-marcha-por-la-viña-contra-cancer

Ilerdent – Ilerprotect® col•labora amb la Marxa per la Vinya, contra el càncer, de l’Albagés

Abril 30, 2019

Ilerdent-Ilerprotect® va col·laborar el passat 28 d’abril, per segon any consecutiu amb la Marxa per la Vinya en benefici de l’aecc de l’Albages.

Veure més

com netejar la llengua

Com netejar la llengua correctament? Segueix aquests consells!

Abril 04, 2019

Per aconseguir una boca neta, sana i sense mal alè hem de mantenir una correcta higiene lingual. T’ensenyem com netejar la teva llengua en profunditat.

Veure més

ampa frederic godas

L’AMPA de l’escola Frederic Godàs, primera escola a protegir els nens i nenes amb l’ILERPROTECT®

Abril 02, 2019

L’associació promociona l’ús del protector bucal esportiu entre els nens i nenes del centre i s’afegeix a la quasi trentena d’entitats que tenen l’ILERPROTECT® com a proveïdor.

Veure més

tac dental 3D

Ilerdent avança en tecnologia 3D amb l'actualització i compatibilitat integral de l'aparatologia i softwares radiològics de la clínica

Abril 01, 2019

El centre d'implantologia dental avançada lleidatà és pioner en diagnòstic amb TAC Dental 3D des de fa més d'una dècada. 

Veure més

Tir amb arc Pardinyes

Màxim rendiment pels arquers de Pardinyes, amb l'ILERPROTECT®

Abril 01, 2019

El Club Tir amb Arc de Pardinyes s'incorpora a l'elenc de clubs esportius que incorporen el protector bucal esportiu d'alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®. 

Veure més

saballuts

Protectors bucals pels "Saballuts", la colla castellera de Sabadell

Març 25, 2019

L'entitat se suma als convenis d'ILERPROTECT® i incorpora el dispositiu intraoral al seu equipament. 

Veure més

primavera-i-salut-bucal

La primavera, la teva salut bucal no altera!

Març 22, 2019

S’ha fet esperar però per fi la tenim aquí! I la primavera és temps de canvi i no només per la natura sino per nosaltres també suposa passar de les hores de nit i el fred de l’hivern a dies mes llargs i amb més hores de llum. 

Veure més

ilerdent-especialitats-médiques

Quan visitis el dentista, aposta per un especialista

Març 01, 2019

L'odontologia, igual que altres camps de la salut, requereix especialització per dotar els odontòlegs dels coneixements específics per assistir la salut bucodental com la disciplina complexa i diversa que és.

Veure més

ferula descàrrega

Troba la fèrula de descàrrega a Lleida que millor s’adapti a les teves necessitats

Febrer 18, 2019

A causa de diversos factors, moltes persones utilitzen una fèrula de descàrrega cada nit per a millorar diferents malalties i afeccions alhora que ajuda a millorar la qualitat del seu somni.

Veure més

waterpik

Bases legals concurs Irrigador Bucal Waterpik

Febrer 14, 2019

En aquest post podreu llegir les bases legals del concurs que tenim en marxa aquesta setmana a la pàgina de Facebook d'Ilerdent. Un irrigador bucal en joc, no t'ho perdis!

Veure més

alimentacio emblanquiment dental

L'alimentació el teu tractament en emblanquiment dental

Febrer 12, 2019

La nostra dieta té una gran relació amb el nostre estat de salut, i també amb la salut bucal. 

Veure més

sorteig pen blanquejador

Bases legals sorteig Pen Blanquejador

Febrer 01, 2019

En aquest post podreu llegir les bases legals del concurs que tenim en marxa aquesta setmana a la pàgina de Facebook d'Ilerdent. No t'ho deixis escapar!

Veure més

implantologia i regeracio ossia

Implantologia i regeneració òssia

Gener 30, 2019

La Clínica Dental Ilerdent de Lleida aposta pel PRGF (Plasma Ric en Factors de Creixement), com a tècnica de regeneració òssia i de teixits. 

Veure més

basquet-cappont-ilerprotect

El Club Bàsquet Cappont jugarà amb l’ILERPROTECT®

Gener 29, 2019

L’entitat acorda amb Ilerdent la promoció de l’esport segur amb la incorporació del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida. 

Veure més

sorteig irrigador waterpik

Bases legals concurs Irrigador Bucal Waterpik

Gener 18, 2019

En aquest post podreu llegir les bases legals del concurs que tenim en marxa aquesta setmana a la pàgina de Facebook d'Ilerdent. Un irrigador bucal en joc, no t'ho perdis!

Veure més

fred-i-dolor-dental

Baixada de temperatures i dolor de dents: Com combatre aquesta sensació?

Gener 15, 2019

Si notes punxades a les dents quan fa fred podries tenir sensibilitat dental. Aquí tens alguns consells per millorar la teva salut bucodental i el teu benestar.

Veure més

isidre-brufau-ilerdent

Ilerdent i el preparador físic Isidre Brufau, col•laboraran per al desenvolupament tecnològic de l’ILERPROTECT®

Gener 07, 2019

El tècnic esportiu i la clínica dental lleidatana inicien un treball de camp per testar el rendiment del protector en entrenaments i en competició. 

Veure més

nadal 2018

Bon Nadal i Feliç 2019!

Desembre 20, 2018

Des d'Ilerdent us desitgem que gaudiu de les festes de Nadal i que el 2019 porti molts somnis fets realitat.

Veure més

alpicat-hoquei-ilerprotect

L’Hoquei Club Alpicat porta l’ILERPROTECT® a la primera divisió

Desembre 10, 2018

Ricart Vizcarra, president de l'Hoquei Club Alpicat; i Miquel Gensana, gerent de la clínica dental lleidatana Ilerdent; han signat aquest mes de desembre un conveni de col·laboració.

Veure més

handbol-ilerprotect

ILERPROTECT® ja juga la pista de l’Handbol Lleida Pardinyes

Desembre 04, 2018

El club i Ilerdent signen l’acord de proveïdor de protectors esportius bucals d’alt rendiment, fets a mida.

Veure més

sorteig ilerprotect

Bases legals sorteig Ilerprotect-Nadal 2018

Desembre 03, 2018

En aquest post podreu llegir les bases legals del concurs que tenim en marxa aquest mes de desembre a la pàgina de Facebook d'Ilerdet¡nt. Un kit ilerprotect en joc + una entrada per la pista de gel de Lleida, no t'ho perdis!

Veure més

ilerprotect-alaire-parapent

ILERPROTECT® alça el vol de la mà d’Alaire Parapent

Desembre 03, 2018

Jordi Farré és el primer dels membres del Club Alaire Parapent que gaudirà de la tecnologia ILERPROTECT® en els seus vols esportius.

Veure més

elite esport lleidata

L'Èlit de l'esport lleidatà s'apunta a l'ILERPROTECT®

Novembre 28, 2018

L'Hoquei Lleida Llista Blava, el bàsquet Força Lleida i una vintena més d'entitats esportives introdueixen l'ús del protector bucal esportiu, fet a mida d'Ilerdent, per augmentar el rendiment i la protecció dels seus jugadors.

Veure més

primera visita gratuita

Prevenció, la millor aliada per gaudir d’una bona salut dental

Novembre 27, 2018

Ilerdent ofereix Primeres Visites Gratuïtes per la Revisió Bucodental

Veure més

inef rugbi lleida

L’escola del CE INEF Rugbi Lleida aposta per l’ILERPROTECT®

Novembre 21, 2018

Ilerdent renova com a PROVEÏDOR OFICIAL del CE INEF Lleida Rugbi per la temporada 2018-19.

Veure més

irrigador

Bases legals concurs Irrigador Bucal Waterpik

Novembre 05, 2018

En aquest post podreu llegir les bases legals del concurs que tenim en marxa aquesta setmana a la pàgina de Facebook d'Ilerdent. Un irrigador bucal en joc, no t'ho perdis!

Veure més

cg pardinyes ilerprotect

ILERPROTECT® reforça la seva presència en el bàsquet amb el “fitxatge” del CB Pardinyes

Novembre 02, 2018

Amb el Força Lleida i el Bàsquet Lleida (femení), ja són tres els clubs d’aquesta disciplina que introduiran l’ús del protector bucal esportiu entre les seves bases i primers equips.

Veure més

sorteig pen blanquejador

Bases legals sorteig Pen Blanquejador

Octubre 29, 2018

En aquest post podreu llegir les bases legals del concurs que tenim en marxa aquesta setmana a la pàgina de Facebook d'Ilerdent. No t'ho deixis escapar!

Veure més

Força Lleida Ilerprotect

ILERPROTECT® equiparà els jugadors del primer equip del Força Lleida i promocionarà el protector bucal entre les bases del club de bàsquet

Octubre 29, 2018

La clínica dental lleidatana Ilerdent, fabricant del protector bucal esportiu d’alt rendiment –fet a mida–, ILERPROTECT®, ha renovat la col•laboració amb el Força Lleida amb importants novetats per aquesta temporada 2018/19.

Veure més

invisalign

Ilerdent, ortodontista referent d’Invisalign a Lleida

Octubre 26, 2018

Tenir una dentadura perfecta no és només una qüestió d'estètica sinó que és, sobretot, un tema de salut. Unes dents ben col·locades contribueixen a tenir les genives més sanes, a mossegar i mastegar millor i a pressionar menys l'os i les articulacions de la mandíbula. 

Veure més

reparacio xpress

Ilerdent ofereix reparacions Xpress de pròtesis dentals per garantir la comoditat dels seus pacients

Octubre 24, 2018

Si no tenir dentadura ja és dolent, patir una pròtesi defectuosa no és millor: dentadures que "ballen" i no s'ajusten al paladar, fractures, peces que es mouen o cauen… 

Veure més

gimnastica ritmica ilerprotect

Club Gimnàstic Lleida: la gimnàstica artística femenina promou l’ús de l’ILEPROTECT®

Octubre 24, 2018

El club, situat al barri de la Bordeta, reuneix més de 260 gimnastes. 

Veure més

ilerprotect renova amb balafia

La UE Balàfia renova amb ILERPROTECT® i aposta per fer pedagogia de l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment al futbol

Octubre 23, 2018

El club preveu xerrades informatives entre els jugadors de la base i explicarà els bons resultats de l’Amateur que va incorporar el protector fet a mida, la passada temporada.

Veure més

Miquel NYU

Ilerdent avança en l’especialització implantològica d’alt nivell amb la qualificació de la prestigiosa Universitat d’Odontologia de Nova York (EUA)

Octubre 22, 2018

El Dr. Miquel Gensana Talarn, responsable de l’Àrea Implantològica d’Ilerdent, assoleix la tecnificació en "Avenços en la implantologia". 

Veure més

hoquei lleida llista blava

L’Escola d’Hoquei del Lleida Llista Blava renova amb l’ILERPROTECT® per a la protecció de la base

Octubre 22, 2018

A partir d’aquest mes d’octubre, l’Escola d’Hoquei del Lleida Llista Blava –club esportiu dedicat a la pràctica de l'hoquei sobre patins i el patinatge– renova amb ILERPROTECT® com a proveïdor oficial de protectors bucals esportius d'alt rendiment del club.

Veure més

ilerdent - irb

Ilerdent contribueix al finançament de la recerca biomèdica de l’IRBLleida

Octubre 10, 2018

Miquel Gensana, gerent de la clínica dental lleidatana Ilerdent, i  Josep Maria Bosch han renovat l’acord de col·laboració. 

Veure més

clinica-dental-segura

Ilerdent: la clínica dental segura

Setembre 28, 2018

A Ilerdent, clínica dental lleidatana de referència i pionera en implantologia, oferim les màximes garanties perquè els nostres tractaments odontològics es resolguin de forma satisfactòria i segura per als nostres pacients.

Veure més

acidosi

La saliva és un dels millors indicadors per a la prevenció de malalties periodontals

Setembre 28, 2018

L’Institut Dental Ilerdent de Lleida disposa d’un innovador Test d’Acidosi que permet detectar possibles malalties periodontals mitjançant una anàlisi de la saliva del pacient. 

Veure més

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions