implants solucions per cada pacient
Juny 08, 2018

Implants, solucions diferents per a cada pacient

A Ilerdent,  la clínica lleidatana de referència en implantologia , oferim una àmplia gamma de tractaments en funció de les necessitats i realitats de cada pacient. És per això que, en funció de la informació facilitada mitjançant l’estudi implantològic dels nostres pacients, podem recomanar el tractament més adequat a seguir.

IMPLANTS DENTALS DE CÀRREGA IMMEDIATA

La tècnica dels implants de càrrega immediata és un tractament que permet col·locar la pròtesi dental el mateix dia i amb una única intervenció quirúrgica. Aquestes pròtesis, no definitives, permeten als nostres pacients mantenir l’estètica durant els mesos que dura el període de cicatrització en el qual l’implant s'integra amb l'os (osteointegració).

Aquesta tècnica permet al pacient reincorporar-se a la vida laboral l’endemà de la intervenció, doncs, el fet de portar una pròtesi provisional fixa elimina les molèsties que poden ocasionar les pròtesis removibles i també facilita l'adaptació de forma progressiva a la pròtesi definitiva que els nostres protètics, en col·laboració amb l’implantòleg, fabriquen a mida en el laboratori d’Ilerdent".

 

IMPLANTS DENTALS ZIGOMÀTICS

Els implants dentals zigomàtics són la solució als quadres mèdics amb absència o baixa qualitat d'os maxil·lar i són tan resistents que multipliquen per deu la d’un implant maxil·lar.

La implantologia zigomàtica permet, en una única cirurgia, treure les peces malaltes, implantar els zigomàtics i carregar les peces noves. No hem d'oblidar que els zigomàtics són una solució versàtil compatible amb algun altre implant maxil·lar.

A Ilerdent, tal com marca la normativa, aquest procediment implantològic es duu a terme per un cirurgià maxil·lofacial –a quiròfan equipat amb els darrers aparells i avenços tecnològics– i un anestesista –responsable de la sedació conscient del pacient. A més, els implants zigomàtics i les dents fixes es col·loquen el mateix dia, fet que contribueix a escurçar la recuperació i el postoperatori que donaran pas a la col·locació de la pròtesi definitiva.

 

MINI IMPLANTS

Ilerdent també és un referent en el camp de l’odontogeriatria, amb una solució implantològica als problemes de subjecció i masticatoris de les pròtesis dentals removibles: els mini-implants.

El procés de col·locació és molt senzill. Es fa una radiografia panoràmica i, un cop escanejada la boca, es passa la imatge a un programa informàtic que calcula les mides i la ubicació exacta dels implants. Són mínimament invasius, ja que mitjançant un petit orifici a l’os es realitza la col·locació de l'implant; no és necessari fer una cirurgia oberta convencional i així evitem posar punts de sutura i les molèsties postoperatòries. A més, aquesta tècnica permet la subjecció de la pròtesi el mateix dia, en el mateix acte quirúrgic queda col·locada.

Aquests implants són indicats per a gent gran amb pròtesi removible que no puguin optar a pròtesi fixa, ja que amb la col·locació de quatre implants s'aconsegueix una bona retenció a un preu ajustat. En la major part dels casos es pot aprofitar la pròtesi dental del pacient, fet que també contribueix a un important estalvi econòmic. El sistema de fixació és tipus xec; l'implant encaixa en unes “tapetes” que es posen a la pròtesi aconseguint una fixació mecànica que n’evita el bellugament.

Els mini-implants odontogeriàtrics són còmodes, pràctics, econòmics i de fàcil col·locació.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions