Implants dentals guerra de preus
Agost 09, 2017

Implants dentals, lletra petita i “superchollos”

Si creu vostè que el tractament en si és el més complicat dels implants dentals, tingueu valor, perquè no s'imagina el que pot suposar informar-se sobre quin d'ells pot ser el millor. Només cal fullejar el diari, veure la televisió, navegar per una xarxa social o obrir la bústia per recopilar desenes de propostes. I, què fer amb elles?


Doncs bé, el més lògic, seria que vostè pogués ordenar-les per la qualitat del tractament implantològic que ofereixen, però, lluny d'això, no podrà més que ordenar-les per preu i poc més. Un criteri que bé valdria que optés vostè per fer-ho per colors, ja que obtindria el mateix resultat: cap.


I què fem? Doncs bé, llegiu, llegiu molt. Un cop supereu l'atractiu preu "amb asterístic", que ocupa la major part de l'oferta, llegiu la lletra –gran i petita– de la promoció. Mireu de trobar alguna referència sobre la qualitat del material utilitzat i l'experiència del cirurgià o odontòleg que realitzarà la implantació. Preocupeu-vos pel tipus d'instal·lació en què es realitzarà la intervenció: si disposa de quiròfan, sales d'esterilització, de recuperació ... I, finalment, comproveu el que inclou, i el que no, en el preu ofertat.
Un tractament implantològic ha d'incloure sempre les tres fases: base o cos (popularment, conegut com a cargol), pilar (peça que connecta la base amb la corona) i la corona (la pròtesi de peça dental); és a dir, ha de ser complet. Així doncs, qualsevol preu que no contempli la intervenció i tots els materials necessaris per a consolidar el tractament, es pot considerar, si més no "insuficient".


En segon lloc, ha de respondre a la màxima qualitat. La implantologia és un tractament definitiu. Això vol dir que el seu èxit permet solucionar els problemes de dentició de per vida. I, quins factors marquen la qualitat del tractament? Doncs, bàsicament són quatre:


- La clínica dental. Opteu sempre per un centre especialitzat, amb instal·lacions adequades i, si pot ser, amb quiròfan i sales de pre i postoperatori.

- La qualitat dels materials implantològics i dels equips de diagnosi. Demaneu garanties respecte al material que s'implantarà: cargol de tancament, pilar de cicatrització, pilar d'impressió, anàleg, pilar protètic, corona ... Assegureu-vos, també, que els equips de diagnòstic són els adequats: ortopantomografies, TAC Dental 3D…  Amb una simple radiografia, no n'hi ha prou per a un estudi previ o postoperacional.

- El metge especialista: cirurgià implantòleg. Els dentistes no són tots iguals. Com en altres àrees de la medicina, hi ha l'especialització i, en funció del tractament a desenvolupar, caldrà optar per un o altre. Trieu un implantòleg amb experiència demostrada, és a dir un cirurgià especialitzat en implantologia dental. En el cas d'implants zigomàtics, comproveu que el vostre metge és cirurgià maxil·lofacial. En ambdós casos, valoreu que també hi hagi personal qualificat de suport durant la intervenció.

- El postoperatori i manteniment. La fase posterior a la intervenció pot marcar l'èxit o el fracàs d'un tractament implantològic. Valori que el seu tractament inclogui les visites del postoperatori i la programació del calendari del manteniment anual.
 

A Ilerdent, la clínica dental de Lleida especialitzada en implantologia dental 3D, vetllem perquè els nostres pacients accedeixin a la informació i els tractaments de qualitat que assegurin el seu benestar. Concerteu la vostra visita: 973 28 11 11.

Recordeu, els superchollos no existeixen i, sobretot, no vengui la seva salut al "pitjor" postor.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions