festa basquet lleidatà
Juliol 03, 2019

ILERPROTECT® patrocina la Festa del Bàsquet Lleidatà 2019

La Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol va celebrar, el passat divendres 28 de juny, la 33a Festa del Bàsquet Lleidatà 2019, a La Llotja de Lleida.

La festa, que se celebra amb caràcter itinerant i ha comptat amb el patrocini d’ILERPROTECT®-Ilerdent, ha lliurat els reconeixements a jugadors/es, tècnics, àrbitres i directius; així com  els trofeus als campions territorials i per l'ascens de categoria del Bàsquet Lleidatà corresponents a la temporada 2018-19.

Miquel Gensana, gerent de la clínica dental lleidatana fabricant del protector, va voler felicitar els guardonats i va destacar “la bona salut d’aquest esport a Lleida. Per la nostra part, és molt satisfactori poder contribuir amb l’ILERPROTECT® per obtenir un plus tècnic i de rendiment que atansi els jugadors i jugadores a l’elit del bàsquet”.

El bàsquet és un esport àmpliament representat entre la trentena d’entitats i clubs que gaudeixen del conveni d’ILERPROTECT®, el protector bucal esportiu d’alt rendiment fet a mida. En l’actualitat, els membres del Força Lleida, el  Club Bàsquet Lleida, el CB Pardinyes o el CB Cappont ja utilitzen el dispositiu intraoral que es pot adquirir a un preu bonificat de 60 euros (preu habitual 195) gràcies als acords signats entre els clubs i la clínica Ilerdent.

El conveni és de caràcter gratuït i es pot sol·licitar informació a ilerdent@ilerdent.com / 973 28 11 11.

Llistat de Premiats

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions