Força Lleida Ilerprotect
Octubre 29, 2018

ILERPROTECT® equiparà els jugadors del primer equip del Força Lleida i promocionarà el protector bucal entre les bases del club de bàsquet

Així doncs, els jugadors del primer equip del club que en l’actualitat competeix a la LEB Or, incorporaran aquest dispositiu intraoral que, a més de seguretat en cas d’impacte, prevé les lesions i contribueix notablement a l’increment del rendiment esportiu. A banda, també s’iniciaran sessions informatives i pedagògiques entre els jugadors i jugadores més petits del club, per tal que coneguin la importància de protegir una dentició, en molts dels casos, encara “de llet” o amb mineralització en curs.

L’ILERPROTECT® està disponible al preu promocionat de 60 euros per a tots els socis i sòcies del Força Lleida –el preu de venda habitual és de 195 euros– i, en el seu cas, es fabricarà amb especial atenció a les particularitats de la pràctica del bàsquet.

Des de la seva fundació l’any 2012, el Força Lleida ocupa una plaça en la lliga LEB OR, la segona categoria del bàsquet professional i juga els partits com a equip local al Pavelló Barris Nord de Lleida, amb una capacitat per a 6.300 espectadors i situat entre els barris de Pardinyes, Balàfia i el Secà de Sant Pere. A més de tenir el primer equip a la segona divisió, el Força Lleida és una escola de bàsquet base amb 14 equips en l’actualitat i un total de 160 jugadors. La majoria d’aquests equips competeixen en la màxima categoria del bàsquet català.

Peu de foto: Félix González, president del Força Lleida; i Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®. ©MISSATGES

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions