entrega protector bucal
Gener 10, 2017

Ilerdent premia el millor porter de la Lliga Lap

Gerard Morell, jugador del Tic-Tac i escollit com a millor ZAMORA del mes de novembre va rebre de la mà de Miquel Gensana, director mèdic, un val per un protector bucal esportiu totalment personalitzat i fet a mida. Amb aquesta iniciativa reforça la línea de col·laboració amb la Lliga LAP oferint als jugadors i als equips un servei de qualitat i de protecció.

Feu clic aquí per veure de l’entrevista de l’entrega del xec regal a la nostra clínica.

 

En el nostre anterior post ja us vam parlar dels avantatges respecte als protectors bucals estàndard, us en tornem a deixar les característiques diferencials:

A diferència dels de fabricació industrial, els nostres protectors es fabriquen a partir del motlle bucodental de cada esportista, aconseguint:

  • Adaptabilitat absoluta a la cavitat oral que, a més de comoditat, permet respirar amb normalitat durant la pràctica de l’esport. En quedar completament subjecte, també minimitza el risc de lesions que de vegades provoquen els protectors de fabricació estàndard al desplaçar-se o caure en cas d’impacte.
  • Màxima protecció de la dentició així com dels teixits tous bucals, davant de qualsevol agressió.
  • Fabricació en funció de la disciplina esportiva, amb especial atenció a les àrees bucals més vulnerables en cada activitat.
  • Estabilitat de l’articulació ATM (temporomandibular), esmorteint l’impacte.

Aquesta temporada aconsegueix la millor protecció per al teu equip amb ILERDENT! Pregunta’ns pels nostres protectors bucals esportius fets a mida

 

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions