Presentaciohandbol
Novembre 17, 2016

Presentació de la Copa Valors de Mini Handbol. Donem suport als valors en l'esport

Una de les característiques diferencials de la Copa Valors és que no es valorarà els equips participants per la victòria final en punts, sinó que es realitzarà una classificació en funció dels valors com l’esportivitat en el camp, l’afició, el respecte, etc. L’acte de presentació ha comptat també amb la presència i participació de David Barrufet, l’actual director esportiu de la secció d’handbol del FC Barcelona i el porter més guardonat de l’handbol estatal, que serà l’esportista encarregat d’apadrinar aquesta iniciativa esportiva.

Més de vuitanta jugadors dels vuit equips participants (Agramunt, Guissona, Tàrrega, Monzón i Lleida) en categoria aleví mixt participaran aquest diumenge en la primera Copa Valors de Mini Handbol. L’objectiu principal és la diversió, acompanyada del respecte per les regles de joc i els companys, afavorint el diàleg i la comunicació, la cooperació i la resolució de conflictes. 

Enguany el Club Handbol Lleida Pardinyes ha impulsat el programa “Esports amb valors” amb l’objectiu principal de conscienciar els jugadors i entrenadors sobre la importància d’utilitzar l’esforç com a camí per assolir els objectius, els reptes i les millores que ens proposem amb l’esport i convertir-lo en un recurs per aconseguir més autonomia i poder complir les seves necessitats i el seu creixement personal. Des d'Ilerdent, ens afegim a una iniciativa on l'esport i els valors es donen la mà.

 

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions