ilerdent - irb
Octubre 10, 2018

Ilerdent contribueix al finançament de la recerca biomèdica de l’IRBLleida

Miquel Gensana, gerent de la clínica dental lleidatana Ilerdent, i  Josep Maria Bosch, responsable de promoció de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré han renovat l’acord de col·laboració, amb dotació econòmica, mitjançant el qual la clínica dental lleidatana contribueix al finançament dels projectes de recerca desenvolupats per l’IRBLleida en el camp de la biomedicina.

A Ilerdent valorem molt positivament la recerca que duu a terme l’IRBLleida. Aquest organisme és un garant per a tots els qui treballem en salut i una font de coneixement imprescindible per millorar la qualitat de vida dels nostres pacients. En aquests dotze anys de col·laboració hem vist créixer l’IRBLleida i projectar-se internacionalment amb estudis punters. Una satisfacció poder comptar amb aquest nivell d’excel·lència”, ha manifestat Gensana.

El conveni, a més de l’aportació econòmica, contempla la prestació bonificada de tractaments i serveis dentals per als treballadors – i els seus familiars – de l’IRBLleida, H.U.A.V., H.U.S.M. i C.A.P.

Peu de Foto: Miquel Gensana i Josep Maria Bosch.
 

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions