jubilats
Novembre 09, 2016

Compromís de l'Institut Dental Ilerdent amb la salut dental de les persones jubilades

L'Institut Dental Ilerdent de Lleida -pioner en programes socials de salut dental- té subscrit un conveni amb la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats d'Espanya (UDP), mitjançant el qual tots els socis de l'entitat i les seves famílies, gaudiran d'un 10 % de descompte en els tractaments que es realitzen en el centre dental lleidatà.


A més, els membres de la UDP i AESFAS (Associació Espanyola de Funcionaris i Amics Sènior, adscrita a la UDP) optaran a promocions exclusives com la dentadura completa (pròtesis inferior pròtesis superior) finançada a 12 mesos i sense interessos, amb una còmoda tarifa plana de 60 euros mensuals; o tan noves com la fixació de la dentadura actual mitjançant dos implants.


"La salut dental és bàsica per al benestar de les persones en general però, en el cas dels més grans, es converteix en indispensable per mantenir uns nivells mínims de qualitat de vida. Per això, hem creat un fons de finançament perquè els pensionistes puguin accedir als millors tractaments dentals i abonar-los en còmodes terminis sense interessos, sense que això suposi un sobreesforç econòmic. ", Manifesta Miquel Gensana, gerent de l'Institut Dental Ilerdent de Lleida.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions