invisalign
Octubre 26, 2018

Ilerdent, ortodontista referent d’Invisalign a Lleida

En aquest sentit, la Dra. Enriqueta Pérez –metgessa estomatòloga especialista en Ortodòncia, Odontopediatria, Estètica Dental i Articulació Temporo-Mandibular (ATM)–, com a responsable ortodontista de la clínica dental lleidatana, Ilerdent, ens fa una aproximació als avantatges de l'Invisalign, el tractament ortodòntic de referència mundial i que la doctora ha aplicat, amb èxit, en el tractament de més de 2.000 pacients.

Invisalign: el somriure saludable i estètic
Tractar i prevenir les irregularitats en la posició de les dents i dels maxil·lars és un tema de salut important, del qual cal tenir cura des de la infància. Per aquest motiu, i donat que no es tracta d'un tema menor, l'opció més recomanable és aplicar la millor tècnica d'ortodòncia que ofereix el mercat avui en dia: Invisalign.

Invisalign proporciona uns avantatges que no ofereixen altres tècniques. Per exemple fa que sigui molt còmode de dur i, a més, es pot extreure per menjar o per realitzar la higiene bucal diària. Resulta també molt adient per persones amb problemes de genives o que pateixen fàcilment aftes bucals. També és molt recomanable per les persones que tenen una alta incidència de càries o bé són al·lèrgiques als metalls. Per tots ells, Invisalign és la millor opció, ja que a més, ajuda a espaiar les visites al dentista i elimina notablement les consultes d'urgència que es produeixen sovint amb els tractaments amb bràquets.

Un tractament que respecta l'estètica
La tècnica Invisalign permet tenir una bona aparença mentre dura el tractament. Un fet que, sobretot en l'adolescència, és important pels nois i noies. Pel que fa al procés, en primer lloc es fa un diagnòstic que té com a primer pas la realització d'un escàner intraoral, sense pastes intrabucals, i que obté els registres de cada pacient. Després es fa un tractament virtual 3D que mostra els moviments que seguiran les dents durant el procés. D'aquesta manera, i des de la primera visita, el pacient pot visualitzar com quedarà el seu somriure, gràcies a la simulació virtual del resultat final que es fa en només 5 minuts.

Dents perfectes en poc temps
Amb la tècnica Invisalign el pacient aconseguirà unes dents perfectes en poc temps de tractament ortodòntic. Tindrà una dentadura ben col·locada que li aportarà molts avantatges a la seva salut amb la utilització d'una tècnica còmoda, sense limitacions per poder menjar correctament i molt respectuosa amb l'estètica.

Dra. Enriqueta Pérez
Ortodontista d'Ilerdent

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions