Avenços en la implantologia
Octubre 30, 2017

Ilerdent en el programa "Avenços en la implantologia" de la prestigiosa Universitat d’Odontologia de Nova York (EUA)

El Dr. Miquel Gensana Talarn, responsable de l’Àrea d’Implantologia de la clínica lleidatana, participa actualmente en el Programa Formatiu "Current Concepts in American Dentistry: Advances in Implantology and Periodontology" (Conceptes actuals de l’Odontologia americana: avenços en Implantologia) del NYU College of Dentistry (Universitat d’Odontologia de Nova York-EUA), institució de prestigi internacional en el camp de l’odontologia.

El programa formatiu –dirigit a odontòlegs, científics biomèdics o investigadors clínics d’arreu del món– permet valuoses experiències clíniques, preclíniques, pràctiques i didàctiques en el camp de la implantologia.


Recerca i innovació per als pacients implantològics d’Ilerdent

La NYUCD treballa per l'excel·lència acadèmica, proporcionar la millor atenció bucodental i participar en investigacions, beques i esforços creatius per millorar la salut de les poblacions, altament diverses arreu del món. En aquest sentit, el centre aposta per la recerca translacional i defensa el treball conjunt dels grups d’investigació internacional, i de forma sinèrgica, per tal que la investigació bàsica arribi a la població.

Ilerdent participa en aquest programa formatiu amb la vocació d’incorporar aquests avenços als tractaments dels seus pacients implantològics. Cal recordar que la clínica és pionera a Lleida en implants dentals de càrrega immediata –implants + dents fixes–, la qual cosa permet col·locar la pròtesi dental provisional el mateix dia i amb una única intervenció quirúrgica; així com en implants zigomàtics, per a pacients amb problemes d’ós.

A més, el centre compta amb tot tipus d'equipaments i tecnologies entre els quals destaquen l’Ortopantomògraf per a radiografies panoràmiques maxil·lars o el Tac Dental per a imatges digitals 3D en alta definició; sistemes de monitoratge com l'Ostell ISQ® (Klockner) per controlar el procés d'osteointegració de l'implant; sedacions de tot tipus, incloses les sedacions conscient i per òxid nitrós; o quiròfan i boxes equipats amb plataformes tecnològiques, programari dental i instrumental sotmès a protocols certificats d'esterilització hospitalària.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions