tac dental 3D
Abril 01, 2019

Ilerdent avança en tecnologia 3D amb l'actualització i compatibilitat integral de l'aparatologia i softwares radiològics de la clínica

Institut Dental Ilerdent segueix amb la seva aposta per la tecnologia tridimensional per aconseguir planificar amb exactitud els tractaments dentals a partir de diagnòstics de màxima fiabilitat. Així doncs, a l’escàner intraoral 3D Full HD, adquirit per la clínica lleidatana fa pocs mesos, s’afegeix ara la renovació de l'actual TAC (escàner de tomografía axial computarizada) substituït per un nou aparell que implementa el sistema radiològic CS 8100 3D, que permet obtenir una imatge altament precisa de l’estat de tot l’arc maxil·lar, mostrant unes imatges nítides que permeten a l’implantòleg realitzar una planificació altament precisa i acurada per poder preparar tot el procés de col·locació de l’implant.

A Ilerdent sabem que l’èxit de la col·locació de l’implant comença amb el procès de planificació. Per tant, cal identificar les diferents estructures i, per això, és necessari disposar d’una visió clara i realista de l’os. Amb l’escàner tridimensional CS 8100 s’aconsegueixen radiografies amb una alta qualitat d’imatge en un radi de 360 graus amb el gran avantatge que la càrrega de radiació sobre el pacient és baixa. Altres avantatges són la rapidesa i eficiència del diagnòstic o la velocitat d’aparició en la pantalla de la radiografia, la qual cosa estalvia temps d’espera al pacient.

El sistema radiològic CS 8100 3D d’Ilerdent permet tenir un camp de visió des de 5x5 cm fins a 17x13,5 cm. A més, facilita el fàcil intercanvi de dades DICOM amb software d’implants propis i/o de tercers. Precisament, el software CS 3D imaging té una biblioteca d’implants completa que inclou més de 60 fabricants i permet obtenir l’informe de l’implant en un sol clic. És compatible amb DICOM i té accés unificat a totes les imatges dentals i dades CAD/CAM a través d’un sol software.

El nou escàner CS 8100 3D de l’Institut Dental Ilerdent suposa una millora significativa en l’eficiència, la seguretat o la comunicació. És també, una eina que garanteix més rapidesa i confiança i permet als pacients sentir-se més còmodes davant aquestes consultes.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions