Miquel NYU
Octubre 22, 2018

Ilerdent avança en l’especialització implantològica d’alt nivell amb la qualificació de la prestigiosa Universitat d’Odontologia de Nova York (EUA)

L’àrea d’Implantologia d’Ilerdent, referent en implants dentals a Lleida, avança en l’especialització amb la tecnificació del Dr. Miquel Gensana Talarn en "Current Concepts in American Dentistry: Advances in Implantology and Periodontology" (Conceptes actuals de l’Odontologia americana: avenços en Implantologia) del NYU College of Dentistry (Universitat d’Odontologia de Nova York-EUA), institució de prestigi internacional en el camp de l’odontologia.

El Dr. Gensana ha finalitzat aquesta formació –en la qual participen odontòlegs, científics biomèdics i investigadors clínics d’arreu del món– i que permetrà incorporar a la clínica valuoses experiències clíniques, preclíniques, pràctiques i didàctiques en el camp de la implantologia.

Ilerdent és pionera a Lleida en implants dentals de càrrega immediata –implants + dents fixes–, la qual cosa permet col·locar la pròtesi dental provisional el mateix dia i amb una única intervenció quirúrgica; així com en implants zigomàtics, per a pacients amb problemes d’ós.  

La NYUCD treballa per l'excel·lència acadèmica, proporcionar la millor atenció bucodental i participar en investigacions, beques i esforços creatius per millorar la salut de les poblacions, altament diverses arreu del món. En aquest sentit, el centre aposta per la recerca translacional i defensa el treball conjunt dels grups d’investigació internacional, i de forma sinèrgica, per tal que la investigació bàsica arribi a la població.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions