clinica dental lleida
Novembre 12, 2019

Busques clínica dental a Lleida? Aprèn a escollir sense equivocar-te

6 coses en les que t’has de fixar per escollir la teva clínica dental a Lleida

Entre tanta oferta, no sempre es fàcil trobar un bona clínica dental. Perquè puguis escollir sense por a equivocar-te ni posar en risc la teva salut bucodental, el més recomanable és que la teva clínica compleix amb els següents requisits:

 

1. Proximitat

La proximitat de la clínica és una de las coses en les que acostumem a fixar-nos primer. Has de tenir en compte que, si t’has de sotmetre a un tractament més llarg o que requereix visites regulars, resulta més còmode acudir al dentista si el tens a prop.

El més recomanable és que, abans de posar-te a valorar els serveis o especialitats que ofereix la clínica, comencis per buscar les clíniques dentals a Lleida que estiguin més a prop de casa teva o del teu lloc de treball. Un cop hagis localitzat les més pròximes, entren en joc altres factors a valorar.

 

2. Professionalitat

La clínica dental ha de comptar amb un equip de professionals formats i capacitats per tal d’oferir-te un bon tractament que garanteixi els resultats esperats. Pot semblar obvi, però  assegura’t de que el teu dentista està inscrit al Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs. Només així podràs certificar que pot exercir la professió de manera completament legal.

 

3. Especialització

Si la clínica dental treballa amb totes les especialitats odontològiques és un punt a favor que has de valorar. D’aquesta manera, obtindràs un servei complet i integral perquè puguis mantenir una boca sana i bonica. Així no hauràs d’acudir a altres centres en cas què vulguis sotmetre’t a tractaments més específics.

A Ilerdent disposem de professionals especialitzats en diversos àmbits de l’odontologia: implantología, ortodòncia, periodòncia, sedació, odontologia esportiva, estètica dental i blanquejament. D’aquesta manera, aconseguim oferir als nostres pacients una àmplia varietat de tractaments sempre amb els últims avanços i tecnologies.


4. Tecnología i innovació

Una bona clínica dental ha de comptar amb els últims avanços tecnològics per oferir als seus pacients un diagnòstic precís que garanteixi un servei de qualitat amb els millors resultats.

A Ilerdent comptem amb un laboratori propi -iLab17-, el que ens permet fabricar i reparar pròtesis dentals de qualitat en temps rècord. Això és especialment valuós en tractaments d’implantología, ortodòncia o reconstruccions.

 

5. Atenció ràpida i personalitzada

És imprescindible que la teva clínica dental transmeti confiança i seguretat. Trobar un servei personalitzat i de qualitat ha de ser la teva prioritat.

A Ilerdent comptem amb un equip de professionals que estudia les necessitats de cada pacient de forma completament individualitzada. El nostre objectiu és oferir un tractament còmode i eficaç que no interfereixi ni en el teu estil de vida ni en les teves activitats diàries.

 

6. Prioritat en cas d’urgència

Una caiguda, un cop o fins i tot un intens dolor de queixals és quelcom que pot passar sense previ avís, i en aquestes situacions convé tenir el teu dentista de confiança disponible. Assegura’t de que la teva clínica dental compta amb un servei d’urgències ràpid i eficaç.

A Ilerdent disposem del millor equip d’especialistes, sempre preparat per donar resposta a les situacions d’emergència. A més, gestionem totes les nostres programacions de manera que puguem actual amb rapidesa en cas d’urgència.

Encara no  ho tens clar? Demana la teva cita online o visita’ns al Carrer Germanetes, nº 2, 5º. Som la teva clínica dental de confiança a Lleida.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions