sorteig-higiene-raspall
Abril 09, 2018

Higiene dental, la millor aliada per gaudir d’una bona salut

L'Institut Dental Ilerdent de Lleida sorteja, entre el 9 i el 27 de maig, a Facebook, vals d’Higiene Dental Gratuïta, un per setmana, com a mesura preventiva orientada a la millora de la salut de la població.

A més, l'equip de la clínica dental d'Ilerdent assessora sobre els factors de risc, com ara la mala alimentació, el tabaquisme, el consum nociu d'alcohol o la falta d'higiene bucodental.

Segons dades de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), entre el 60% i el 90% dels escolars -i gairebé el 100% dels adults- tenen càries dental. Així mateix, entre el 15% i 20% dels adults d'entre 35 i 44 anys pateix malaltia periodontal greu que desemboquen en una pèrdua prematura de peces dentals. Dades alarmants, no només per les mateixes xifres sinó també per les conseqüències a curt i mitjà termini que tenen sobre la salut general de la població. D’aquí la importància de realitzar higienes i revisions dentals periòdiques.

Per participar en el sorteig cal seguir les instruccions de la promoció publicada a: https://www.facebook.com/institutdentalilerdent/

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions