Noritake
Abril 25, 2018

Formació en porcel•lana dental “Noritake” de l’equip protètic d’iLab-17 - Ilerdent

L'ús d'aquesta ceràmica permet ILAB-17, la fabricació de pròtesis amb acabats de màxima similitud amb les dents naturals, aconseguint un balanç de textura, brillantor i color que reprodueixen fidelment el color de les peces. A més, garanteix un mínim desgast de les pròtesis, mantenint excel·lents resultats estètics per als pacients d'Ilerdent.

Ilerdent:  L'ESPECIALISTA EN PRÒTESIS DENTALS AMB LABORATORI PROPI

iLab17 - fundat per Miquel Gensana Ruestes (Col·legiat 17) del Col·legi de Protètics dentals de Catalunya– és el laboratori propi d'Ilerdent que, amb més de 30 anys d'experiència en el sector dental, ofereix als nostres pacients la màxima qualitat en la fabricació, reparació i modificació de pròtesis dentals.

I és que en Ilerdent disposem del millor equip de tècnics protètics i ceramistes que treballa en coordinació amb el nostre quadre mèdic d'especialistes per àrea perquè la comunicació metge-protètic sigui fluida i així obtenir els millors resultats per als nostres pacients.
 

Disposar de laboratori propi, una cosa que poques clíniques dentals tenen, ens permet augmentar les prestacions dels nostres serveis i garantir als nostres clients:
• L'ús de materials de màxima qualitat a les nostres pròtesis
• Temps de lliurament ràpids i retocs immediats perquè les pròtesis siguin perfectes
• Reparacions fins i tot en 1 hora
• Preus molt competitius

I és que són els doctors d'Ilerdent qui formen al seu propi equip de tècnics, participant i adaptant el procés de fabricació de les pròtesis a les particularitats de cada pacient.
El nostre laboratori, iLab17, compta amb les últimes tecnologies del mercat per resoldre brillantment qualsevol problema que pugui sorgir en el procés protètic, des dels més habituals, fins als més singulars.

 

   

   

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions