Estudi-del-son
Febrer 16, 2018

Ilerdent impulsa un estudi per conèixer la salut de la població en matèria de son

La Unitat del Son d'Ilerdent impulsa un estudi per tal d'avançar en el coneixement, detecció, diagnòstic i tractament de les patologies que tenen com a símptomes associats els roncs i/o les apnees lleus.

En aquest sentit, des d’Ilerdent hem obert un qüestionari a la nostra pàgina web per auditar el nivell d’incidència en la població. Fes click aquí i realitza ara un breu qüestionari. 

L’APNEA

L'apnea obstructiva del son és una malaltia en la qual la persona afectada intenta respirar sense èxit a través del nas o la boca durant el son. Aquesta manca d'aire dura uns segons i el pacient recupera l'alè immediatament, de manera que la majoria de les vegades el roncador no és conscient que li ha faltat l'aire.

Aquesta privació reiterada d'oxigen durant la nit impedeix que s'entri en determinades fases del son profund necessàries per a un descans reparador. Com a causa d'aquesta manca d'oxigen, durant el dia s'experimenta sensació de somnolència, fatiga i abatiment, a part de poder ser l'origen de determinades patologies.


FÈRULES D’AVANÇ MANDIBULAR I ESTUDIS DOMICILIARIS

El laboratori protètic d'Ilerdent (iLab-17) té la certificació internacional OrthoApnea® per a la fabricació de fèrules d'avanç mandibular. Aquests dispositius intraorals faciliten el pas de l'aire, eliminant el ronc i millorant els episodis d'apnea lleu o moderada. L’aparell –format per dues fèrules unides entre si a través d'un sistema d'ajust– gaudeix de lateralitat, obertura i avanç mil·limètric controlat, característiques que el fan molt còmode i permet realitzar tot tipus de moviments de la boca durant el seu ús.

A més, la Unitat del Son d'Ilerdent disposa de tecnologia ApneaLink® per a estudis domiciliaris.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions