emblanquiment dental lleida
Març 12, 2020

Tot el que has de saber abans de sotmetre’t un emblanquiment dental

Encara que sigui un tractament relativament senzill, has de saber que existeixen una sèrie de recomanacions que has de seguir perquè tot el procés sigui un complet èxit.

Per això, et comptem tot el que has de saber abans de sotmetre't a un emblanquiment dental.

Preparació abans de l’emblanquiment dental

Abans d'iniciar el tractament d'emblanquiment dental, és important realitzar un primer estudi de l'estat de les dents i la boca. Això ens ajudarà a determinar si el pacient està preparat per al procés o no, ja que un pacient amb presència de càries o gingivitis haurà de descartar-se fins que no presenti una boca completament sana.

També és necessari realitzar una neteja prèvia per a eliminar carrall, taques i substàncies que s'acumulen en les dents. Aquest pas és crucial, ja que les dents s'exposaran a una solució química delicada per al seu emblanquiment.

Una altra de les qüestions que faran que el tractament pugui dur-se a terme o no és que el pacient no sigui al·lèrgic als elements als quals s'exposa. El component actiu que s'usa és peròxid d'hidrogen i el peròxid de *carbamida, amb la qual cosa, si la persona ha presentat reaccions adverses a aquestes substàncies, no ha de recórrer a aquest tractament.

Durant el tractament

El tractament no acaba en la clínica, sinó que s'estén fins al domicili del pacient. Durant els 15 dies posteriors a la sessió d'emblanquiment, el pacient ha d'aplicar durant dues hores al dia una fèrula realitzada a mesura amb un producte lliurat en la sessió d'emblanquiment per a acabar el tractament.

Abans d'usar aquesta fèrula, raspalla't les dents. Pots portar-la durant dues hores, i fins i tot dormir amb ella. En retirar-la, torna a rentar-te les dents i lava i seca la fèrula abans de guardar-la.

Durant aquest procés es recomana no fumar. A més, l'alimentació també és molt important, ja que no ha d'ingerir aliments àcids, ni productes que produeixin tinció mentre duri el tractament. Això inclou begudes com a cafè, te, refrescos, begudes ensucrades i energètiques, vi negre o rosat; fruites com a maduixes, cireres, nabius o magranes; salses i espècies com a vinagre, mostassa o safrà.

Després del tractament

Una vegada finalitzat el tractament, el pacient pot presentar símptomes com a sensibilitat dental. També pot presentar irritacions periodontals, encara que ambdues són passatgeres.

El color aconseguit després del tractament dependrà de l'esmalt de cada persona. Cada pacient aconsegueix aclarir les seves dents en diferent intensitat de color, ja que els resultats estan relacionats amb el color de la dent natural. El mateix s'aplica a la durada del color, que dependrà sobretot de la cura que li donem a les nostres dents.

Si vols un somriure bonic i natural, a Pedrol Mairal et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres per a atendre't personalment en qualsevol de les nostres clíniques dentals i poder oferir-te el tractament que més s'adapti a les teves necessitats. Aconsegueix el somriure que tant desitges!

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions