dia mundial son 2017
Març 17, 2017

Dia Mundial del Son 2017

El principal objectiu és millorar la teva salut a través de la prevenció, el diagnòstic i tractament de trastorns del son i respiratòries com el ronc o l’apnea del son.

Es calcula que al voltant del 45% de la població ronca ocasionalment, i un 25% de forma habitual. A més a més, recents noticies informen de l’augment, de fins al 4%, del consum de somnífers per part de la població davant dels creixents problemes per dormir.

Quin són els tractaments que oferim?

A la unitat especialitzada del Son d’Ilerdent t’oferim tractament i solució als problemes de roncs i apnees obstructives del son. Una de les peces clau són les fèrules d’avanç mandibular fetes a mida i de la mà d’especialistes del son.

Les fèrules d’avanç mandibular obren les vies respiratòries durant el son i així s’evita la contracció provocada per la hipotonia de la llengua. Les fèrules també són ideals per al tractament del bruxisme.

Aquest any el Dia Mundial del Son promou un clar lema que no deixa lloc a dubtes: “dormir profundamente, nutre la vida”, i és que nombrosos estudis científics han demostrat que dormir poc i dormir malament és perjudicial per a la salut ja que se’n poden derivar problemes com: hipertensió, diabetis, obesitat, ansietat, augmenta les probabilitats de patir càncer.

Si tens problemes per conciliar el son, et despertes sovint o quan et lleves, et notes cansat u fatigat, visita’ns i els nostres experts en la unitat de la son, t’avaluaran per a un possible tractament posterior. 

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions