escollir el teu dentista
Desembre 06, 2017

Com escollir el teu dentista?

El nostre dentista ha de vetllar per la nostra salut bucal i aconsellar-nos els millors tractaments adequats a les nostres necessitats, i donat que l’hem de visitar un mínim d’un o dos cops a l’any, és important escollir un bon professional que ens ajudi a preservar la nostra salut bucal.

Avui us donem alguns consells què us ajudaran a escollir la vostra clínica dental. Institut Dental Ilerdent som una clínica dental referent a Lleida, tant pels professionals que formen el nostre equip com per la innovació en tots els nostres tractaments.

 • Ubicació: tot i que no és una raó de pes, és aconsellable que el teu dentista tingui la seva clínica a prop d’on visquis. D’aquesta forma disposaràs de més amplitud d’horari per programar la teva visita.
   
 • Informació: avui en dia internet disposa molta informació que ens pot ser útil per escollir un professional o bé, un altre. Tota informació que ens pugui ajudar a escollir, benvinguda sigui!
   
 • Alternatives: la odontologia moderna ofereix cada cop més opcions, a més a més, de més i noves especialitats que ens permet rebre un tractament complet en una mateixa clínica sense la necessitat de ser derivat a altres.

A Ilerdent sabem la importància de rebre un tractament complet, professional i de qualitat i és per això que som una clínica dental a Lleida amb laboratori protètic dental propi – iLab17-, a més a més, disposem de la unitat del son, i som especialistes en odontologia esportiva.

 • Instal·lacions: és important que la clínica disposi d’un espai adequat, net i desinfectat i que compti amb les últimes innovacions tecnològiques.
   
 • Finançament: un avantatge a tenir en compte és la opció de finançament, ja que un tractament bucodental pot arribar a tenir un cost elevat.
   
 • Equip professional: un dels pilars de tota clínica dental és el seu equip humà de professionals, disposar d’un equip consolidat augmentarà la nostra confiança vers la clínica.
   
 • Confiança: el tracte que rebem per part del nostre dentista ha de ser impecable, per a què generi confiança i percebem el servei com a professional i de qualitat.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions