CB Lleida
Juny 29, 2018

El CB Lleida aposta per protegir i augmentar el rendiment de les seves jugadores amb l’ús d’ILERPROTECT®

Anna Campos, presidenta del club de bàsquet CB Lleida, i Miquel Gensana, gerent d'Ilerdent-ILERPROTECT®, ha signat aquest mes de juny un conveni, mitjançant el qual, l'entitat esportiva promocionarà l'ús dels protectors bucals esportius d'alt rendiment, fets a mida, entre les seves jugadores a un preu especial de 60 euros (el seu preu oficial és de 195 euros).

Amb aquesta iniciativa, el CB Lleida vol conscienciar el seu planter de la importància de jugar sempre amb la màxima protecció i, com a valor afegit, donar un plus de rendiment als equips de categories superiors. La promoció de l'ús del protector esdevé un referent en l'àmbit de l'esport femení, molt sensibilitzat amb la pràctica segura de l'esport.

El CB Lleida va celebrar el passat 22 de juny la seva festa de fi de temporada i, entre els premis del sorteig, es van rifar dos ILERPROTECT® que van recaure en les jugadores Amanda Galiano i Anna Campos.

Fundat l'any 1984, és club de referència del bàsquet femení a la ciutat de Lleida i en l'actualitat compta amb 16 equips (Escola, 1 Pre minis, 3 Minis, 2 Pre Infantil, 1 Infantil, 3 Cadets, 2 Júniors, Sènior de 3a Catalana, Sènior 2a Catalana i Sènior Copa Catalunya) i quasi 200 jugadores.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions