asepsia
Març 22, 2018

Asèpsia en els tractaments odontològics

Si hi ha un tret que caracteritza la nostra clínica dental és la qualitat, en tots els serveis i tractaments que oferim. Sabem que la satisfacció dels nostres pacients està íntimament lligada amb el tracte amb l’equip de professionals, la seguretat que sent quan es posa a les nostres mans i l’entorn de la clínica.

Avui us volem parlar de l’asèpsia i la seva importància en una clínica dental, especialment. La correcta desinfecció i esterilització del material odontològic i la correcta retirada dels residus i reciclatge és clau per garantir les màximes condicions higièniques i sanitàries.

A Ilerdent complim escrupolosament amb la normativa marcada i superem exitosament els controls d’espores. Per això, treballem amb material d’un sol ús, sempre i quan, el tractament ho faci possible i dipositem tot el material en contenidors específics.

Tot aquell material que no pot ésser d’un sol ús, es sotmet a un rigorós circuit d’esterilització on garantir les màximes condicions d’asèpsia. Les superfícies de la clínica, especialment en les àrees de treball amb el pacient, són sensibles de ser exposades i per això, són diàriament netejades amb solucions desinfectants i productes específics.

És de suma importància que tota clínica dental compleixi amb uns paràmetres de higiene i seguretat per a garantir tractaments òptims i sense riscos per a la salut del pacient i el professional.

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

Vull rebre les últimes novetats i promocions