Implants dentals

La implantologia dental permet resoldre casos de dents unitaries sense necessitat de confeccionar un pont, així com casos de pròtesis completes que es mouen, en permetre'ns crear una fixació eficaç i definitiva.

La implantologia ha evolucionat moltíssim en els últims anys. Al nostre centre disposem dels últims mètodes en implants dentals, la qual cosa ens permet oferir als nostres pacients la millor solució adaptada a cada boca concreta.

Antigament, s'havia d'esperar entre 6 i 8 mesos abans de poder col·locar la dent sobre del propi implant. Afortunadament avui en dia els temps d'espera s'han reduït moltíssim, fins al punt que ja és possible col·locar un implant i una dent en només una hora. En el nostre centre oferim aquest servei, no només per una dent, sinó per una arcada sencera, tant la superior com la inferior. Això ens permet poder recuperar totes les dents en únicament una o dues hores en funció del nombre de dents a reposar, però sobretot i més important sempre en el mateix dia.

Aquest tractament d'implants immediats que oferim està supervisat pels nostres especialistes en cirurgia i es realitza utilitzant les tècniques més avançades. Tot això ens permet obtenir rapidesa, eficàcia, funcionalitat, seguretat i, per descomptat, estètica.

Per als pacients aprensius, o per als que tenen por al dolor, oferim també les tècniques més avançades en anestèsia i sedació. D'aquesta manera podem fer que per a ells el tractament sigui confortable i plaent, i no tinguin la sensació d'haver notat ni tan sols la més mínima molèstia.

Més informació

calendario

DEMANA CITA ONLINE AMB NOMÉS 3 CLICS

DEMANA CITA ONLINE

SERVEI DE TAXI
Et portem a casa

CONTACTA AMB NOSATRES

calendario